Afla GRATUIT cum sa obtii BURSE de studiu intr-o universitate in OLANDA

Fontys UniversityFontys University
 
Iti doresti sa studiezi la o facultate din Olanda? Afla GRATUIT care sunt: taxele de studiu (cele mai mici din Europa!), ce trebuie sa cuprinda dosarul de admitere, cum poti sa obtii burse pe timpul facultatii, informatii despre cazare si programele de practica din cadrul multinationalelor cu care sistemul educational olandez are contracte.
 
Luni, 13 februarie 2012, ora 10.30 sunteti invitati sa participati la seminarul de prezentare a Universitatii Fontys din Olanda
Unde ? Sala de Festivitati, Liceul Teoretic Al. I. Cuza, Bucuresti
Va rugam sa confirmati participarea la acest eveniment pe e-mail la adresa offiice@mirunette.ro, pana pe data de 8 februarie 2012. Informatii obligatorii ce trebuie precizate in e-mail :
Nume & Prenume ; Data nasterii ; Nr. de Telefon ; Adresa E-mail ; Scoala / Liceu ; Localitatea
Atentie ! Numarul de locuri este limitat!
 
Domenii de studiu universitar: International Business and Management Studies; International Business Economics; International Marketing; Food and Flower Management
Este cert! Studiile in vest iti asigura calea spre o cariera internationala. Iar cand sansa iti surade din Olanda, tara cu un invatamant superior la cel mai inalt nivel, trebuie sa te inscrii acum la facultate!
 
IMPORTANT! In martie 2012 ai sansa de a vizita GRATUIT universitatea unde vei studia!
In perioada 9 – 11 martie 2012 poti participa GRATUIT la OPEN DAY – FONTYS UNIVERSITY INTERNATIONAL – VENLO
Costul cazarii si masa  vor fi asigurate GRATUIT de universitate.
Pentru a afla conditiile participarii gratuite, contactati un consilier Mirunette la office@mirunette.ro sau tel. 021. 210. 16. 02
 
Specialistii Mirunette International Education (reprezentanti in Romania ai Fontys – University of Applied Sciences) va stau la dispozitie GRATUIT cu informatii detaliate legate de admiterea la programele universitare si de master in cadrul Universitatii Fontys din Olanda.
Important de stiut: orice aplicant va beneficia de asistenta completa pe intreg parcursul procesului de aplicare la oricare dintre formele de invatamant pe care Universitatea le ofera. Asadar, nu ezitati sa ne contactati!
De ce sa studiezi in Olanda?
Studiile in Olanda inseamna contactul atat cu o cultura deosebita, dar si cu un invatamant superior la cel mai inalt nivel. Olanda a fost numita poarta spre Europa, deoarece este situata doar la o ora de zbor de la Paris, Londra, Madrid si Berlin. Olanda are una dintre cele mai puternice economii din Europa. Aproape 6500 de firme straine au infiintat magazine aici, profitand de stabilitatea politica a tarii si economica. Cu o populatie multinationala si un amestec bogat de culturi diferite caracterizate de toleranta pentru care olandezii sunt faimosi, aceasta tara ofera multe oportunitati de a studia. Lucrul cel mai important care va intereseaza legat de aceasta tara este bineinteles sistemul de invatamant.
 
Mirunette International Education
Bdul Pache Protopopescu Nr. 81, Et.1, Sect.2, Bucuresti
Tel: 021/210.16.02 
Fax: 021/210.16.03