Tabara engleza Scotia, Edinburgh, Napier University, vara 2015 – Mesaj Group Leader (II)

DSC03554

Dragi parinti,

Revenim cu noutati din tabara de la Edinburgh – astazi suntem deja in a 3-a zi de program si deja am inceput sa cunoastem orasul destul de bine!

Ce am mai facut in ultimele 2 zile: luni, dupa o sesiune introductiva si testul de limba engleza, am avut “Edinburgh city centre walking tour”, in cadrul caruia am facut o plimbare prin oras in care am bifat unul din parcurile orasului (The Meadows), scoala care a inspirat-o pe scriitoarea J.K Rowling in crearea scolii Hogwarts din celebra serie Harry Potter (George Heriot School), precum si vechea piata centrala a orasului ( ), de unde am putut vedea si impunatorul Edinburgh Castle, pe care il vizitam astazi dupa-amiaza. Unii dintre noi ne-am cumparat deja si primele hanorace cu “Edinburgh” si “Scotland” :).

DSC03575

Luni seara s-a afisat repartizarea in clase pentru cursurile de engleza, iar marti dimineata au inceput cursurile. Profesorii sunt tineri si deschisi, iar copiii se inteleg foarte bine cu ei! Mai mult, suntem deja laudati pentru nivelul ridicat de limba engleza, ceea ce ne face foarte mandri! Toti cei din campus ne intreaba “Cum de au copiii din Romania un nivel asa bun de engleza?

Dupa-amiaza de ieri ne-a rezervat o plimbare (cu autobuzul double-decker, de data aceasta) pana in centrul orasului, unde ne-am plimbat prin gradinile foarte frumos aranjate numite Princes Street Gardens, si apoi am vizitat Scottish National Gallery – o galerie de arta impresionanta unde am avut si un task – de rezolvat si de gasit raspunsul la cateva intrebari! Astfel, am fost foarte atenti la ceea ce am vazut. Apoi ne-a ramas si o ora – timp liber pentru prima sesiune de cumparaturi :D.

DSC03579

DSC03585

La activitatile de seara, ne-am impartit pana acum intre fotbal si Mask Making (luni seara), volei si Blind Date (marti seara), unde ne-am distrat si ne-am cunoscut mai bine si cu ceilalti copii din campus (din tari ca Italia, Spania sau Rusia).

DSC03600

Acum tinerii nostri sunt din nou la cursurile de limba engleza, iar noi va lasam sa va bucurati in continuare de fotografiile din ultimele 2 zile, postate in albumul de Facebook AICI! Pe curand! Va transmitem salutari din Scotia!

Cristian T.

Group Leader tabara Edinburgh Napier University

Vezi aici taberele in Scotia oferite de Mirunette.