Tabara grup lb. Engleza, Fordham University, New York USA 17-31 iul – Mirunette 2016 (4)

Tabara grup lb. Engleza, Fordham University, New York USA 17-31 iul - Mirunette 2016Tabara grup lb. Engleza, Fordham University, New York USA 17-31 iul - Mirunette 2016

Dragi parinti, revenim cu noutati din New York!

Astazi am fost sa vizitam High Line – un pod lung de o mila cu verdeata si flori de o parte si de alta, o oaza de verdeata care strabate orasul. Desi unii dintre noi ne-am plans de oboseala, asa de mult ne-am bucurat de priveliste ca am uitat de picioare. Apoi am fost la Chelsea market, un loc dragut cu multe lucruri facute manual si diverse barulete interesante, standuri cu dulciuri…inghetata, apoi am trecut prin Union Square si ne-am oprit sa luam cina la Dallas BBQ (f bun). Sa nu uitam de super view on Top of the Rock!!!
Dupa atatea plimbari o parte doresc un pic de free time si pentru shopping in Manhattan asa ca maine ne vom imparti in doua grupuri: cei cinci care vor shopping vor merge insotiti de staff, iar noi ceilalti 7 vom vizita Little Italy si Chinatown, spre fericirea tuturor! 🙂

Mai avem doar cateva zile impreuna si va trebui sa parasim acest super oras, asa ca incercam sa ne bucuram din plin de ele!

Va pupam cu drag din NYC!

Mara C. – Group Leader

Pentru a fi la curent cu ce se intampla in tabara de la Fordham University, puteti accesa albumul foto de pe Facebook sau Google Photo, care vor fi updatate in fiecare zi.

Tabara grup lb. Engleza, Fordham University, New York USA 17-31 iul - Mirunette 2016

Tabara grup lb. Engleza, Fordham University, New York USA 17-31 iul – Mirunette 2016