Tabara engleza Clifton College, Bristol, Anglia, vara 2015 – Mesaj Group leader (II)

Salutari de la Clifton, Bristol!

Va scriem pentru a va tine la current cu ceea ce s-a petrecut la Clifton in ultimele doua zile 🙂

Joi, 6 august, cei mari au avut deja primele cursuri si cei mai multi (Andreea, Bianca, Andrei, Paul si Rares) au fost distribuiti in aceeasi clasa de super-advanced. Cosmin si Catalina sunt in alta clasa impreuna. Mihnea si Alex sunt impreuna intr-o alta clasa iar Alessandro, Luca si Theo intr-o alta clasa in Tower 19. Tot joi, cei mici au avut activitati de dimineata (dodgeball tournament) iar apoi s-au uitat la un film pentru varsta lor. Dupa-amiaza, toti am fost in excursie la Cardiff unde am vazut castelul Cardiff, stadionul de rugby si catedrala St. David ce se afla in apropierea unei zone comerciale. Deci, copii au facut si ceva shopping.

IMG_2573

 Vineri, 7 august, dimineata, cei mari  au avut cursuri la care mi s-a permis sa observ si eu si sa fac cateva fotografii.

IMG_2609

Cei mici au putut sa joace Rounders, un joc asemanator cu baseball-ul. Dupa-amiaza, cei mari au mers la plimbare prin Bristol, pe jos iar cei mici la cursuri. Totodata, dupa-amiaza, cei mari au putut sa joace tenis sau sa inoate. Ceea ce au si facut Paul si Alessandro. Dupa cina, toti au fost implicati in Hide and Seek, ‘de-a v-ati ascunselea’.

IMG_2693

 Impresia celor de la Clifton College despre copiii nostri este in general una buna. Toti, de la supravegetori si pana la profesori, spun faptul ca avem copii bine pregatiti cu un nivel  foarte bun de engleza.

Astazi urmeaza o zi plina cu vizita la Londra iar pentru duminica copiii au decis ca  vor sa mergem la Stonehenge si Salisbury!

Va salutam calduros de la Clifton, Bristol!

Mihaela V, group leader-ul tabrei de la Clifton College

Urmariti cu regularitate blogul Mirunette pentru ca aici vom posta mesajele insotitorilor de grup si fotografiile din tabara! ?

P.S. Mai multe fotografii puteti vedea AICI!