Tabere internationale in strainatate 
View this email in your browser
Tabare internationale 6 rate

Plaje ademenitoare, panorame spectaculoase, raze mangaietoare ale soarelui, Oceanul Atlantic de un albastru infinit...sunt doar cateva dintre primele noastre ganduri referitoare la Miami, un oras incredibil de care ne-am indragostit iremediabil! Facebook big smile - Grin emoticon

Unde poate fi mai placut sa studiezi limba engleza decat pe plajele incantatoare din Florida? Daca vrei sa iti aprofundezi cunostintele de limba engleza, insa, in acelasi timp, sa te bucuri de o vacanta de vara relaxanta, cu multa distractie, prima noastra recomandare este tabara internationala de limba engleza din Fort Lauderdale, Miami - SUA! Mixul de verde, pitoresc si de contemporan te va impresiona si pe tine, iar la fel de mult te vor captiva si interminabilele moduri distractive de a-ti petrece timpul in Miami! 

Tabara de limba engleza se desfasoara chiar in Fort Lauderdale, supranumit „Venetia Americii”, un resort exclusivist superb cu 40 km de plaje, unde temperatura medie a apei este de 25˚С. Orasul Fort Lauderdale este un centru financiar important si este denumit „capitala yachting-ului a Statelor Unite ale Americii”.

Campusul este situat chiar in centrul resortului Fort Lauderdale, aproape de Las Olas Boulevard, asadar vei avea multiple optiuni pentru entertainment si shopping! Un alt plus este ca veti fi cazati la hotelul de 4* Embassy Suites Fort Lauderdale by Hilton, cu acces la piscina si centru de fitness modern!

Scoala organizatoare (unde vei sustine cursurile de limba engleza) a fost desemnata cea mai buna scoala de limba engleza din S.U.A.!

Excursiile fantastice in Miami, la parcul de distractii celebru Universal Studios Orlando, la rezervatia naturala Everglades cu aligatori, precum si croazierele memorabile iti garanteaza o vacanta de vara magnifica in SUA! 

Ti-ai dorit dintotdeauna sa vizitezi America si sa descoperi de unde vine tot acest hype despre minunatul vis american? Vino cu Mirunette in Miami! Este utima ta sansa sa te inscrii in tabara de vara din Miami!!! 

P.S.: Nu uita ca de acum poti plati orice tabara internationala Mirunette in care vrei sa participi, indiferent de destinatie, in 6 RATE fara dobanda...chiar si la cateva luni dupa intoarcerea din tabara! Bucura-te de toate beneficiile unei tabere internationale in strainatate, fara un efort financiar major! ;)

Inscrie-te in tabara in Miami AICI!
Vezi mai multe poze din taberele Mirunette desfasurate in Miami in albumele noastre postate pe Facebook AICI si AICI!
Pentru mai multe informatii despra tabara din Miami - SUA sau despre alte tabere internationale in strainatate, contacteaza-ne la numarul de telefon: 0723606633 sau direct prin reply la acest mail!

Cea mai importanta investitie pentru viitor este in educatia ta. Obtine pasaportul catre succes prin educatie la cele mai inalte standarde!

Iti raspundem cu mult drag la intrebari! ;) 
Echipa Mirunette
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Website
Website
Email
Email
LinkedIn
LinkedIn
Contact consilieri educationali Mirunette International Education 
Str. Valeriu Braniste 37-39, etaj 1, sector 3, 030715, Bucuresti
Tel. 021 210 16 02 / 0723 606 633 / 0735 159 626
E-mail: 
office@mirunette.ro; Web: www.mirunette.ro