Tabere internationale in strainatate 
View this email in your browser
Tabare internationale 6 rate

"There is no seven wonders of the world in the eyes of a child. There are seven million." (Walt Streightiff)

De 1 Iunie, de ziua TA, echipa Mirunette iti ureaza "La multi ani!", sa descoperi si sa te bucuri de toate minunile lumii, sa cresti frumos si sa visezi mult, mereu cu zambetul pe buze, si sa nu uiti niciodata sa fii copil, intrucat copilaria chiar este o perioada magica! Imagini pentru emoticon thumbs up

Tu ce iti doresti de Ziua Copilului? Poate ultimul gadget cu touch screen aparut pe piata sau...alta inventie in tendinte? Dar ce ai spune daca ti-ai transforma vacanta de vara intr-o aventura fantastica in care vei invata o multime de lucruri noi, vei vizita locuri incredibile, iti vei face prieteni buni din toata lumea si vei studia limbi straine cu profesori nativi? Va fi o experienta unica pe care nu o vei uita niciodata! De Ziua Copilului, inscrie-te intr-o tabara internationala in Anglia, Scotia, Irlanda, Malta, SUA, Franta, Germania, Elvetia, Austria sau in alta tara pe care iti doresti sa o vizitezi!

Daca iubesti soarele, marea si distractia, iti doresti o vacanta relaxanta, insa vrei si sa iti aprofundezi cunostintele de limba engleza, iti recomandam tabara internationala din Malta! 
Un colt de paradis in inima Mediteranei, Malta se remarca prin bogata cultura, asa cum vei descoperi vizitand capitala Valetta, cu multe cladiri din timpul Cavalerilor Maltezi, catedrale si muzee – orasul fiind inscris pe lista patrimoniului cultural mondial UNESCO. Malta s-a aflat sub dominatie britanica timp de 164 ani, deci este o destinatie abcolut superba pentru a cunoaste cultura engleza! 

Inscrie-te in tabara in Malta AICI!
 

Tabara Antibes, Franta

Tabara franceza Antibes
Studiaza limba franceza in superbul Antibes, pe Coasta de Azur! Excursii extraordinare: Monaco, Cannes, Nisa, MarineLand, Iles de Lerins, Aqua Park. 
ULTIMUL LOC!
Varsta: 8 - 12 ani; 13 - 17 ani.
19 iulie - 2 august 2015.
Mai multe detalii
 

Tabara Reading, Anglia

Tabara engleza Reading Anglia
Reading este situat intre Londra si Oxford, aproape de castelul Windsor si Legoland. Campusul modern al Universitatii Reading ofera conditii excelente!
Varsta: 11 - 18 ani.
19 iulie - 2 august 2015.
Mai multe detalii

Tabara Londra, Anglia

Tabara engleza Londra
St. Mary’s este una dintre cele mai importanteboarding schools din Anglia, si este situata la cateva mile de castelul Windsor, resedinta preferata a familiei regale. 
Varsta: 7-14 ani.
27 iulie - 10 august 2015.
Mai multe detalii
 

Tabara Londra, Anglia

Tabara engleza Londra Anglia
Queen Mary este o Universitate prestigioasa in Londra. Tabara include un program complex de excursii: Londra, Oxford, Canterbury, Cambridge, Brighton.
Varsta: 12 - 17 ani.
2 - 16 august 2015.
Mai multe detalii

Tabara Frankfurt, Germania

Tabara germana Frankfurt
Invata limba germana si viziteaza cel mai cosmopolit oras german! Frankfurt este centrul economic al Europei, un fascinant oras al zgarie-norilor. 
ULTIMUL LOC!
Varsta: 14 - 17 ani.
26 iulie - 8 august 2015.
Mai multe detalii
 

Tabara Miami, S.U.A.

Tabara engleza Miami, SUA
Studiaza limba engleza in insorita Florida, intr-un resort exclusivist cu 40 km de plaje superbe! Cazare: hotel 4* Embassy Suites by Hilton, cu acces la piscina. 
Varsta: 13 - 18 ani.
2 - 15 august 2015.
Mai multe detalii
 
Pentru mai multe informatii sau pentru a primi o oferta personalizata despre tabere internationale in strainatate, contacteaza-ne la numarul de telefon: 0723606633 sau direct prin reply la acest mail!

Cea mai importanta investitie pentru viitor este in educatia ta. Obtine pasaportul catre succes prin educatie la cele mai inalte standarde!

Nu uita ca de acum poti plati orice tabara internationala Mirunette in care vei participa, indiferent de destinatie, in 6 rate fara dobanda...chiar si la cateva luni dupa intoarcerea din tabara! Spread the word! Spune-le si prietenilor tai!


Iti raspundem cu mult drag la intrebari! ;) 
Echipa Mirunette
 
Biciclop
 
Facebook
Facebook
Website
Website
Email
Email
YouTube
YouTube
LinkedIn
LinkedIn
Contact consilieri educationali Mirunette International Education 
Str. Valeriu Braniste 37-39, etaj 1, sector 3, 030715, Bucuresti
Tel. 021 210 16 02 / 0723 606 633 / 0735 159 626
E-mail: 
office@mirunette.ro; Web: www.mirunette.ro