Tabere internationale in strainatate 2015
View this email in your browser
Antibes, je t'aime! Indragosteste-te de...cel mai fermecator oras de pe Coasta de Azur, Antibes! 

Parlez-vous F
rançais? Limba franceza este considerata cea mai romantica limba de pe glob si este vorbita oficial in 29 tari, situandu-se pe locul trei in topul celor mai vorbite limbi din Uniunea Europeana, dupa engleza si germana. Aprofundeaza limba franceza, in cel mai placut mod, in tabara internationala de grup din Franta - Antibes, Coasta de Azur

Tabara de limba franceza se desfasoara intr-un campus modern, dotat cu piscina si terenuri de sport impresionante, al unui liceu prestigios. Mai mult, vei putea vizita celebre destinatii precum Monaco, Cannes, Iles de Lerins si Nisa! Studiul limbii franceze, cu profesori nativi, va deveni o distractie de vacanta si vei lega prietenii trainice cu elevi internationali din intreaga lumel! 
Inscrie-te AICI!
Lindenberg, ich liebe dich! Indragosteste-te de...statiunea idilica Lindenberg!

Sprechen Sie Deutsch? Limba germana este vorbita de aproximativ 90 de milioane de vorbitori nativi din 43 tari; de asemenea, este limba cu cei mai multi vorbitori nativi din Uniunea Europeana! Limba germana este mai dificila, insa tocmai din acest motiv, iti poate crea numeroase oportunitati profesionale in viitor, devenind realmente pasaportul tau catre succes. Aprofundeaza limba germana, in cel mai eficient mod, in tabara internationala de grup din Germania - Lindenberg

Campusul modern este dotat cu piscina interioara, sali de sport, sala de petreceri, de arts&crafts si workshop-uri. Frumoasele imprejurimi vor fi explorate in numeroase excursii in orase precum Lindau, Meersburg, Konstanz si München! 
Inscrie-te AICI!
Newsbreak: Am dat startul concursului national de limba engleza Mirunette Language Competition, editia a 2015, organizat in parteneriat cu Ministerul Educatiei si Inspectoratul Scolar, in cadrul caruia poti castiga o tabara de limba engleza de 2 saptamani in Anglia!!!

Multe alte premii WoW: biciclete de la Biciclop, tablete Allview de la IT Galaxy, carti de fotografie, aparate foto si un curs „ghid de fotografie vizuala” de la F64, carti de la Editura Humanitas, carti in limba engleza de la Libraria Engleza Anthony Frost, abonamente la laser tag de la Stalingrad Laser Tag Arena, bilete la film de la Cinema City, cursuri de IT/Photoshop/Afaceri de la Kidster, jocuri creative de la Mind Blower, stilouri deosebite de la Gifts Boutique, tratamente dentare de la Dent Estet 4 Teens si cursuri de limba engleza de la Shakespeare School. 

 
Inscrie-te AICI!
Pentru mai multe informatii sau pentru a primi o oferta personalizata, contacteaza-ne la numarul de telefon: 0723606633 sau direct printr-un reply la acest e-mail! 

Cea mai importanta investitie pentru viitor este in educatia ta. Obtine pasaportul catre succes prin educatie la cele mai inalte standarde!

Iti raspundem cu mult drag la intrebari! ;)
Echipa Mirunette
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Website
Website
Email
Email
LinkedIn
LinkedIn
Contact consilieri educationali Mirunette International Education 
Str. Valeriu Braniste 37-39, etaj 1, sector 3, 030715, Bucuresti
Tel. 021 210 16 02 / 0723 606 633 / 0735 159 626
E-mail: 
office@mirunette.ro; Web: www.mirunette.ro