Consiliere pentru studii in strainatate 2015
View this email in your browser
Take a deep breath and get ready for Amaaaaazing News…

Oferim 3 burse academice (partiale) de 2 ani la un Colegiu prestigios din Marea Britanie!!!
Poti studia si TU la u
n Colegiu de elita care a pregatit cu succes numerosi absolventi ai unor Universitati celebre precum Oxford din UK si Stanford din SUA!

Iti doresti si tu sa studiezi la o Universitate de elita din strainatate? Incepe pregatirea din timp, inca din liceu, si obtine certificarea internationala A-levels! *Programa A-levels, denumita oficial GCE Advanced Level (General Certification of Education Advanced Level), consta in studiul aprofundat a 3 sau 4 materii la alegere, in decursul a 2 ani, fiind finalizata cu o serie de calificari recunoscute international - extrem de importante pentru admiterea cu succes la o Universitate de top din strainatate.

Profita de oportunitatea extraordinara oferita de renumitul Colegiu Earlscliffe din Marea Britanie si intra in competitia pentru obtinerea unei burse de studiu partiale pentru 2 ani! Colegiul Earlscliffe a fost clasat pe locul 38 din 4303 scoli de stat si private din Anglia care predau programa A-levels, in topul realizat de publicatia The Telegraph, in 29 ianuarie 2015.  Cel putin 3 burse de studiu sunt oferite la Colegiul Earlscliffe, insemnand ca...daca avem mai multi candidati cu rezultate deosebite, numarul de burse poate fi suplimentat!!! 
Image result for smiley face 

1. Cine poate participa la concursul de burse? Toti elevii de clasa a X-a, care aspira sa studieze la o Universitate de elita din strainatate (Marea Britanie sau S.U.A.)!

2. Cum se desfasoara concursul de burse? Concursul cuprinde 2 etape: examenele la materiile la care iti doresti sa te specializezi la A-levels (7 martie 2014) si interviul cu Directorul Colegiului Earlscliffe (22 martie 2014);

3. Premiile? Cel putin 3 burse academice pentru 2 ani la prestigiosul Colegiu Earlscliffe din UK!

4.  Cand incep studiile in Marea Britanie? Daca te enumeri printre elevii castigatori (ceea ce iti uram cu sinceritate 
Image result for smiley face), vei incepe studiile la Colegiu din septembrie 2015!

5. Cum te inscrii la concursul de burse? Completeaza formularul de inscriere
AICI
Termen-limita pentru inscrieri: 5 martie 2015.

Raspandeste vestea pentru a afla si prietenii tai de aceasta oportunitate fantastica de a studia in UK!!! Daca nu ai varsta potrivita, nu te descuraja, vom avea si alte competitii la care cu siguranta vei putea participa! Da-ne doar de veste ca te intereseaza sa studiezi in strainatate! ;)


Pentru mai multe informatii despre concursul de burse in Anglia sau consilierea pentru studii in strainatate, contacteaza-ne la numarul de telefon: 0723606633 sau direct printr-un reply la e-mail! 
 
Inscrie-te la concursul de burse pentru UK!
 
5 motive pentru a studia ultimii 2 ani de liceu in Anglia
 
1. Vei studia doar cele mai relevante materii pentru domeniul in care vrei sa te specializezi, renuntand la programa incarcata din sistemul traditional de invatamant;
2. Avand cunostinte aprofundate, vei avea mult mai multe sanse de admitere cu succes la o Universitate prestigioasa din strainatate, nu numai din Marea Britanie (intrucat Colegiile din Anglia se claseaza in toate topurile institutiilor de invatamant din intreaga lume);
3. Gradul de atentie pentru monitorizarea progresului tau academic este ridicat, gratie claselor cu un numar redus de elevi;
4. Iti vei imbogati in mod considerabil vocabularul limbii engleze, conditie fundamentala pentru admiterea la orice Universitate importanta din strainatate;
5. Te vei putea integra, mai rapid, intr-un nou sistem academic de elita, asadar la Universitate, te vei putea concentra exclusiv pe studiu si vei avea un sentiment de apartenenta la grup!
 
P.S.: La Colegiul Earlscliffe din UK, organizam si foarte apreciata tabara de mini-MBA, unde elevii ambitiosi studiaza materii importante precum: management, marketing, contabilitate si antreprenoriat!
Varsta: 15-17 ani. Invata de acum secretele antreprenoriatului! 
Mai multe detalii
 AICI!
 
Testimonial - Ana-Maria O., 16 ani, viitoare eleva in UK

"Vreau sa urmez Medicina. Niciodata nu mi-a placut sa fiu basic, asa ca mi-am complicat putin existenta si am realizat ca UK-ul este tara mea favorita, din toate celelalte tari pe care le vizitasem pana atunci. In vara lui 2014, am fost din nou pentru 3 saptamani, la Oxford de data aceasta, la o scoala de vara, cu un specific  academic. Cand m-am intors acasa, tatal meu a venit cu o propunere intriganta. Intrebarea a fost de milioane : „Copil, te bagi la boarding school in Anglia?”
Impreuna cu parintii si domnisoara Diana (educational advisor al echipei Mirunette), am ales trei licee. A urmat perioada cu testele. Don’t freak out about the language (like I did in the very beginning). La matematica, de exemplu, termenii sunt mai mult decat similari cu cei din limba romana.
Pe baza rezultatelor, a fiselor matricole si a eventualelor referinte de la foste scoli, a urmat un prim raspuns de la fiecare liceu in parte. Cum am luat decizia finala? O combinatie interesanta intre ratiune si instinct. Am stiut imediat care este locul meu. Cred ca la asta se refera ei cand iti spun sa alegi cu sufletul, alegerile te aleg pe tine and you have to let them slowly sink in
."
Cea mai importanta investitie pentru viitor este in educatia ta. Obtine pasaportul catre succes prin educatie la cele mai inalte standarde!

Iti raspundem cu mult drag la intrebari! ;)
Echipa Mirunette
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Website
Website
Email
Email
LinkedIn
LinkedIn
Contact consilieri educationali Mirunette International Education 
Str. Valeriu Braniste 37-39, etaj 1, sector 3, 030715, Bucuresti
Tel. 021 210 16 02 / 0723 606 633 / 0735 159 626
E-mail: 
office@mirunette.ro; Web: www.mirunette.ro