Tabara Limba Engleza & Studii Avansate - King’s College, Londra, Anglia

tabara limba engleza studii avansate kings college londra anglia.jpg

Tara: Anglia
Locatie: Londra
Varsta: 14-16 ani
Tip tabara: Tabara individuala
Limba studiata: EnglezaPerioada:
04 - 18 Iul
18 Iul - 01 Aug 2017
£2920

Scoala organizatoare a fost premiata de catre El Gazette cu distinsul premiu “Centre of Excellence” in urma inspectiei British Council.

Prezentare tabara "Tabara Limba Engleza & Studii Avansate - King’s College, Londra, Anglia"

Programul pentru studii avansate desfasurat in King’s College - Londra, se adreseaza elevilor ambitiosi, cu performante academice deosebite si cu un excelent nivel de engleza. 
Din punct de vedere academic, programul cuprinde optiunea de a alege 2 domenii de studiu, dezbateri, prezentari, workshopuri, dar si posibiliatea pentru pregatire examen IELTS.
De asemenea, participantii se vor afla intr-un mediu international care le va oferi posibilitatea imbunatatirii aptitudinilor cheie!


Programul de vara al taberei de limba engleza si studii avansate include:

· Test de evaluare initiala, pentru nivel avansat
· Saptamanal 17 ore de seminarii acreditate British Council, in grupuri de maxim 6 participanti, impartite astfel: se alege 1 domeniu de baza** 10 ore/ saptamana  (Physics of the Universe, Marvels of Mathematics, English Literature, IELTS Preparation, Psychology of the Mind, Business Studies, Biochemistry) si 1 subiect de specialitate 5 ore/ saptamana (Introduction to Engineering, Macro & Micro Economics, Feeling philosophical, Introduction to Medicine, British History) +  2 ore/ saptamana Weekly Master Class, pe teme precum: Public Speaking, Time Management, Debating, Negotiation; elevul trebuie sa efectueze studiu individual pentru cursurile alese
    **domeniul de baza poate fi diferit in fiecare saptamana
· Certificat de absolvire curs
· Cazare in camere single en-suite (baie proprie)
· Pensiune completa (3 mese/zi), packed lunch in timpul excursiilor
· Acces zilnic la Internet, inclusiv in camere (necesar cablu Ethernet)
· Saptamanal o excursie de o zi intreaga, in fara Londrei; exemple de excursii: Windsor, Bath, Brighton, Thorpe Park etc
· Program de vizite si activitati dupa amiaza si seara; exemple: Sherlock Holmes Museum, Natural History & Science Museum, Politics and Royalty Tour, Olympic Park Visit, Madame Tussuads, Oxford Street Shopping, Hamleys / M&M World /Leicester Square, Chelsea Stadium Tour, Project Afternoon, Covent Garden, Traditional Fish and Chips by the sea, show at the Udderbelly, Open-air Theatre in Regent’s Park, shopping at Westfield Stratford, Battersea Park: Sports, Curry in Brick Lane; British Museum, London Eye, West End Musical etc
· Transfer de la si la aeroport Londra Heathrow
· Asigurare complexa de calatorie din UK


Interval de participare 2017:

04 - 18 Iulie sau 18 Iulie - 01 August (2 saptamani)   
04 Iulie - 01 August (4 saptamani)


Tarif:

2920 GBP/ 2 saptamani


Tariful NU include:

· Taxa inscriere 40 GBP
· Transport cu avionul Bucuresti - Londra- Bucuresti 
· Garantie in caz de daune (returnabila) 50 GBP 


Nota! Admiterea la aceasta tabara se va face in urma sustinerii unui test academic

De ce tabere
internationale
in strainatate?

Mirunette International Education
vine in intampinarea voastra cu
tabere de vara in locuri inedite!

O tabara in strainatate este o buna oportunitate de a iesi din zona de confort, de a depasi barierele de comunicare, de a interactiona cu noi culturi si de a experimenta un sistem de educatie diferit. Taberele Mirunette ofera o varietate de programe educationale cu specializare pe domeniul tau de interes.

Vino alaturi de Mirunette intr-o tabara educationala organizata in Anglia, Irlanda, Franta, Germania, Olanda, Spania, Italia, Malta, Elvetia sau Statele Unite ale Americii si ia parte la o experienta educativa de exceptie! Scoli si universitati de prestigiu din strainatate te asteapta cu portile deschise, cu programe complexe ce cuprind lectii interactive de limba engleza, franceza, germana, spaniola sau italiana. Invata sau perfectioneaza o limba straina in timp ce asimilezi o noua cultura, vizitezi cele mai frumoase atractii turistice si legi prietenii cu alte nationalitati.

Experimenteaza o altfel de vacanta! Alege o tabara internationala Mirunette! Vei avea parte de multa actiune, interactiune si distractie in taberele internationale 2017 organizate in strainatate.

Acreditari