Tabara Limba Engleza & Studii Avansate - Brasenose College, Oxford, Anglia

tabara limba engleza studii avansate brasenose college oxford.jpg

Tara: Anglia
Locatie: Oxford
Varsta: 16-19 ani
Tip tabara: Tabara individuala
Limba studiata: EnglezaPerioada:
02 - 15 Iul
16 - 29 Iul 2017
£3180

Scoala organizatoare a fost premiata de catre El Gazette cu distinsul premiu “Centre of Excellence” in urma inspectiei British Council.

Prezentare tabara "Tabara Limba Engleza & Studii Avansate - Brasenose College, Oxford, Anglia"

Programul pentru studii avansate desfasurat la Brasenose College, in Oxford,  se adreseaza elevilor ambitiosi, cu performante academice deosebite si cu un excelent nivel de engleza. 
Din punct de vedere academic, programul cuprinde optiunea de a-ti alege 2 domenii de studiu (dintr-o lista larga, de 15 subiecte), dezbateri, prezentari, workshopuri, dar si posibiliatea pentru pregatire examen SAT sau IELTS.
De asemenea, participantii se vor afla intr-un mediu international care le va oferi posibilitatea imbunatatirii aptitudinilor cheie!

Scoala organizatoare a fost premiata de catre El Gazette cu distinsul premiu “Centre of Excellence” in urma inspectiei British Council.


Programul de vara al taberei de limba engleza si studii avansate include:

· Test de evaluare initiala, pentru nivel avansat
· 10 ore de seminarii/ 2 saptamani/ subiect, acreditate British Council, in grupuri de max 6 participanti: se aleg 2 domenii (Politics & International Relations, International Business Management, Macro and Micro Economics, Philosophy in Literature, Film Studies, Architecture, Introduction to English & European Law, Psychology, Oxford Literary Greats, Foundations of Philosophy, Shakespeare’s Plays & Elizabethan England, Empires & Revolutions, History of Art, Marketing & Advertising) care se aprofundeaza + 1 tutorial one to one de aprox. 15-20 minute pentru fiecare subiect studiat; elevul trebuie sa efectueze studiu individual pentru cursurile alese
· Optional pregatire examen SAT sau IELTS (2 ore): participantii pot alege in avans daca doresc pregatire fie pentru SAT, fie pentru IELTS
· Saptamanal un Master Class interactiv, pe teme precum: dezvoltarea aptitudinilor cheie intr-un mediu international, dezbateri, prezentari, leadership, rezolvarea problemelor & negocieri
· Workshop-uri (9 ore pe durata celor 2 sapt): participantii pot alege o tema pentru perioada de 2 sapt; exemple: antreprenoriat, jurnalism, productie film, drama, dezbateri, compozitie literara; includ 3  sesiuni de pregatire sustinute de un expert in domeniu si sustinerea proiectului final
· Certificat de absolvire curs
· Cazare in camere single cu facilitati comune, in anexa Frewin Court
· Pensiune completa (3 mese/zi), packed lunch in timpul excursiilor; de 2-3 ori/ sapt cina se va lua in oras, la restaurant, cu colegii
· Acces zilnic la Internet, in sala de calculatoare, sau prin WiFi
· 3 excursii de o zi intreaga si una de jumatate de zi/ 2 saptamani; exemple: Londra, Stratford-Upon-Avon, Warwick Castle, Canterbury, Cambridge, Blenheim Palace, Bath, Bristol etc.
· Transfer de la si la aeroport Heathrow
· Asigurare complexa de calatorie din UK


Interval de participare 2017:

02 - 15 Iulie sau 16 - 29 Iulie (2 saptamani)  
02 - 29 Iulie (4 saptamani)  


Tarif:

3180 GBP/ 2 saptamani


Tariful NU include:

· Taxa inscriere 40 GBP
· Transport cu avionul Bucuresti - Londra- Bucuresti 
· Garantie in caz de daune (returnabila) 50 GBP 

Nota! Admiterea la aceasta tabara se va face in urma sustinerii unui test academic

De ce tabere
internationale
in strainatate?

Mirunette International Education
vine in intampinarea voastra cu
tabere de vara in locuri inedite!

O tabara in strainatate este o buna oportunitate de a iesi din zona de confort, de a depasi barierele de comunicare, de a interactiona cu noi culturi si de a experimenta un sistem de educatie diferit. Taberele Mirunette ofera o varietate de programe educationale cu specializare pe domeniul tau de interes.

Vino alaturi de Mirunette intr-o tabara educationala organizata in Anglia, Irlanda, Franta, Germania, Olanda, Spania, Italia, Malta, Elvetia sau Statele Unite ale Americii si ia parte la o experienta educativa de exceptie! Scoli si universitati de prestigiu din strainatate te asteapta cu portile deschise, cu programe complexe ce cuprind lectii interactive de limba engleza, franceza, germana, spaniola sau italiana. Invata sau perfectioneaza o limba straina in timp ce asimilezi o noua cultura, vizitezi cele mai frumoase atractii turistice si legi prietenii cu alte nationalitati.

Experimenteaza o altfel de vacanta! Alege o tabara internationala Mirunette! Vei avea parte de multa actiune, interactiune si distractie in taberele internationale 2017 organizate in strainatate.

Acreditari