Tabara Limba Engleza & Pregatire Acces Universitati UK - Corpus Christi College, Cambridge

tabara limba engleza pregatire acces universitati uk corpus christi college cambridge.jpg

Tara: Anglia
Locatie: Corpus Christi College
Varsta: 16-18 ani
Tip tabara: Tabara individuala
Limba studiata: EnglezaPerioada:
04 - 18 Iul
18 Iul - 01 Aug 2017
£3060

Galerie foto
Scoala organizatoare a fost premiata de catre El Gazette cu distinsul premiu “Centre of Excellence” 2013 in urma inspectiei British Council.

Prezentare tabara

Tabara de pregatire pentru universitate, desfasurata in Corpus Christi College, unul din cele mai renumite si frumoase colegii din Cambridge, se adreseaza elevilor ambitiosi, cu performante academice deosebite. Tabara atrage elevi din toata lumea, inclusiv elevi internationali care deja studiaza intr-un “boarding school” sau “college” din UK. In general, elevii participanti doresc sa aplice la universitati precum Oxford, Cambridge, London School of Economics (LSE), University College London (UCL), Imperial College London, Durham, Warwick etc. In timpul cursului se vor vizita mai multe universitati de top din UK.
Scopul taberei consta in maximizarea sanselor de reusita la universitate a participantilor. La finalul taberei participantii vor intelege datele, termenul limita, continutul aplicatiei si cerintele universitatilor, vor fi indrumati spre cele 5 subiecte potrivite, vor fi pregatiti pentru examinari specifice precum UKCAT, LNAT, etc, isi vor fi imbunatatit abilitatile de sustinere a unui interviu.
Dovada a succesului acestui program, in fiecare an incepand cu anul 2009 cel putin unul din participanti a aplicat si a fost admis la Universitatea din Cambridge.
Chiar in 2012, doi dintre participantii acestui program au fost intervievati de catre Universitatea Cambridge, iar unul dintre ei a fost admis cu succes la Homerton College!


Programul de vara al taberei de engleza si pregatire universitate include:

· Test de evaluare initiala, pentru nivel avansat
· Saptamanal  20 ore de limba engleza academica, acreditate British Council, in clase internationale; Cursurile includ studii generale, gandire critica, evaluare individuala si indrumare pentru aplicare la universitate, tehnici de prezentare la interviu, redactare personal statement, dar si studiu pe materii (exemple de subiecte: economie si management, arta, stiinte pentru medicina si matematica; aceste subiecte sunt predate de absolventi ai universitatii Cambridge, doctoranzi, specialisti in domeniu etc)
· Subiecte de discutie: aplicarea la universitati de top din UK, imbunatatirea metodelor de studiu, imbunatatirea tehnicii de examinare
· Certificat de absolvire curs
· Activitati precum: workshop-uri despre tehnici de comunicare, exersare interviu, dezbateri, punting in Cambridge, disco, cina formala in sala mare a colegiului Corpus Christi etc.
· Acces  zilnic la Internet
· Cazare in campus, in camere single standard cu baie comuna
· Pensiune completa (3 mese/zi), packed lunch in timpul excursiilor
· 3 excursii/ vizite de o zi intreaga ce includ vizite la universitatile din Oxford, Cambridge si Londra
· 1 excursie de o zi intreaga in Londra, cu vizita la Shakespeare’s Globe
· Transfer de la si la aeroport Londra Heathrow sau Gatwick (8:00-22:00)
· Asigurare complexa de calatorie din UK


Interval de participare 2017: 

04 - 18 Iulie
18 Iulie - 01 August  

Durata taberei: 2 saptamani


Tarif:

3060 GBP / 2 saptamani


Tariful NU include:

· Taxa inscriere 40 GBP
· Transport cu avionul Bucuresti - Londra- Bucuresti 
· Garantie in caz de daune (returnabila) 50 GBP

De ce tabere
internationale
in strainatate?

Mirunette International Education
vine in intampinarea voastra cu
tabere de vara in locuri inedite!

O tabara in strainatate este o buna oportunitate de a iesi din zona de confort, de a depasi barierele de comunicare, de a interactiona cu noi culturi si de a experimenta un sistem de educatie diferit. Taberele Mirunette ofera o varietate de programe educationale cu specializare pe domeniul tau de interes.

Vino alaturi de Mirunette intr-o tabara educationala organizata in Anglia, Irlanda, Franta, Germania, Olanda, Spania, Italia, Malta, Elvetia sau Statele Unite ale Americii si ia parte la o experienta educativa de exceptie! Scoli si universitati de prestigiu din strainatate te asteapta cu portile deschise, cu programe complexe ce cuprind lectii interactive de limba engleza, franceza, germana, spaniola sau italiana. Invata sau perfectioneaza o limba straina in timp ce asimilezi o noua cultura, vizitezi cele mai frumoase atractii turistice si legi prietenii cu alte nationalitati.

Experimenteaza o altfel de vacanta! Alege o tabara internationala Mirunette! Vei avea parte de multa actiune, interactiune si distractie in taberele internationale 2017 organizate in strainatate.

Acreditari