Tabara Limba Engleza & Pregatire Trinity - Sevenoaks School

tabara limba engleza pregatire trinity 13 17 ani sevenoaks school.jpg

Tara: Anglia
Locatie: Sevenoaks School
Varsta: 13 - 17 ani
Tip tabara: Tabara individuala
Limba studiata: EnglezaDate incepere
04, 18, 25, 28 Iul
01 Aug 2017
£2005

Prezentare tabara

Tabara de vara se desfasoara in campusul scolii Sevenoaks, din orasul cu acelasi nume, aflata la numai 30 de minute de mers cu trenul de Central  London.
Sevenoaks School, fondata in anul 1432, care a adoptat sistemul educational pentru International Baccalaureate, renumita pentru arte, teatru si muzica, este o scoala cu traditie dar si cu facilitati moderne. Dintre acestea enumeram: cladire noua pentru clase si sala de mese, centru de arte de 13 milioane £, centru sportiv de 8 milioane £ cu terenuri pentru forbal, volei,  baschet, squash, climbing wall, piscina incalzita, acoperita si terenuri de tenis.


Programul de vara al taberei de limba engleza cu pregatire Trinity include:

· Test initial de limba engleza pentru repartizarea pe grupe in functie de nivel
· Curs pregatire Trinity de 25 de lectii de limba engleza acreditate British Council (1 lectie dureaza 40 minute), sustinute de profesori vorbitori nativi, in clase multinationale de cca 15 studenti. Se fac evaluari saptamanale, iar la sfarsitul cursului este sustinut examenul in functie de nivelul atins
· Material didactic pentru curs disponibil sub forma de imprumut
· Cazare in campus in camere standard cu mai multe paturi si baie comuna, tip boarding; serviciu de spalare a hainelor
· Trei mese pe zi in cantina scolii; pranz la pachet in timpul excursiilor de o zi intreaga si cina la pachet in timpul excursiilor de jumatate de zi in Londra
· Supraveghere permanenta cu rata staff: copil de 1:6
. Activitati de dupa amiaza; exemple: volei, tenis, badminton, baschet, fotbal, inot, arts&crafts, dans, aerobic etc
· Activitati de recreere in fiecare seara: competitii sportive, disco, karaoke, talent show, barbeque, seara de film etc.
· Saptamanal 1 excursie de o jumatate de zi in Londra; exemple: British Museum, Museum of London, Science Museum, National History Museum sau National Gallery
· Saptamanal 1 excursie de o zi intreaga sambata, cu autocarul; exemple: Oxford, Cambridge, Brighton sau Canterbury 
· Certificat de absolvire a cursului si raport de evaluare (certificatul Trinity va fi trimis la 12-13 saptamani de la data examinarii)


Date de participare 2017:                                                                                               

  04 -  17 Iulie; 18 - 31 Iulie; 25 Iulie - 07 August: 01 - 14 August
  04 -  24 Iulie; 18 Iulie - 07 August; 25 Iulie - 14 August 
  04 - 31 Iulie; 18 Iulie - 14 August     

Sosirea este miercuri, plecarea marti    


Tarif:    

2005 GBP/ 2 saptamani
2885 GBP/ 3 saptamani
3845 GBP/ 4 saptamani


Optional:

· Academy Course la alegere intre: LTA Tenis (225 GBP/sapt), Fotbal (225 GBP/sapt), Climbing (225 GBP/sapt), Echitatie ABRS (275 GBP/sapt)
(saptamanal 3 dupa amieze x 3h/ zi, nivel min B1)


Tariful NU include:

· Taxa de inscriere 40 GBP
· Taxa examinare Trinity 55 GBP, obligatorie
· Asigurare medicala, de anulare  si de bagaje
· Transport cu avionul Bucuresti - Londra - Bucuresti 
· Transfer de la aeroport cu autocarul (plecari la orele: 12.30, 16.00,19.30 pentru sosire si 8.30, 12.00, 15.30 pentru intoarcere) 55 GBP/ sens
Nota! pt. transferul in afara orelor si zilelor prestabilite la aceasta taxa se adauga tariful pentru taxi individual, tarif la cerere

De ce tabere
internationale
in strainatate?

Mirunette International Education
vine in intampinarea voastra cu
tabere de vara in locuri inedite!

O tabara in strainatate este o buna oportunitate de a iesi din zona de confort, de a depasi barierele de comunicare, de a interactiona cu noi culturi si de a experimenta un sistem de educatie diferit. Taberele Mirunette ofera o varietate de programe educationale cu specializare pe domeniul tau de interes.

Vino alaturi de Mirunette intr-o tabara educationala organizata in Anglia, Irlanda, Franta, Germania, Olanda, Spania, Italia, Malta, Elvetia sau Statele Unite ale Americii si ia parte la o experienta educativa de exceptie! Scoli si universitati de prestigiu din strainatate te asteapta cu portile deschise, cu programe complexe ce cuprind lectii interactive de limba engleza, franceza, germana, spaniola sau italiana. Invata sau perfectioneaza o limba straina in timp ce asimilezi o noua cultura, vizitezi cele mai frumoase atractii turistice si legi prietenii cu alte nationalitati.

Experimenteaza o altfel de vacanta! Alege o tabara internationala Mirunette! Vei avea parte de multa actiune, interactiune si distractie in taberele internationale 2017 organizate in strainatate.

Acreditari