Tabara Limba Engleza & Pregatire A Level, IB & University Foundation - Canterbury

tabara limba engleza pregatire a level ib university foundation canterbury.jpg

Tara: Anglia
Locatie: Canterbury
Varsta: 14-17 ani
Tip tabara: Tabara individuala
Limba studiata: EnglezaPerioada:
02 - 22 Iul
23 Iul - 05 Aug 2017
£2200

Prezentare tabara

Programul se adreseaza tinerilor cu varsta cuprinsa intre 14-17 ani, care doresc sa studieze in UK si ar vrea mai intai sa experimenteze  programa  pentru  A Level, International Baccalaureate si University Foundation.

Programa acopera materii precum matematica si uman, stiinte si arte, limba si literatura. Participantii vor avea ocazia sa viziteze universitatile Oxbridge si Russel Group. Sunt incluse interviuri de proba, studii academice, workshopuri de competente, program social, University Open Days and Tours etc.


Programul de vara al taberei de limba engleza cu program academic include:

· Cerinte minim nivel cunostinte limba engleza: echivalent a IELTS 4.0+/ nivel intermediar
· Zilnic 3,5 ore de lectii, diverse materii (matematica, business, drept, geografie, literatura, sociologie, media, biologie, chimie, psihologie, fizica etc) & engleza academica intensiva, predate de profesori calificati, in clase internationale de cca 12-15 studenti
· Zilnic 2 ore/zi de activitati academice, culturale, sportive si creative precum: pregatire universitara (prezentare universitati de top din UK, interviuri, UCAS etc), tur de orientare in Canterbury, istorie si cultura britanica, diverse sporturi, arta, drama etc.
· Manuale si materiale de studiu bine concepute
· Cazare in resedinta (situata la 10-15 minute de scoala), in camere single sau duble, cu baie proprie sau comuna (in functie de disponibilitate)
· Pensiune completa (3 mese pe zi)
· Supraveghere din partea personalului local
· Activitati de seara; exemple: petrecere de bun venit/ disco, seara quiz, diverse sporturi si jocuri, seara internationala, seara de film etc
· 2 excursii de o zi intreaga; exemple: Londra (include vizite la campusurile universitare Russel Group: LSE, Imperial London College, University College London - UCL), Cambridge sau Oxford (vizite universitati & punting pe rau)
· Certificat de absolvire curs


Interval de participare 2017:

02 – 22 Iulie 2017
23 Iulie - 05 August 2017

Durata taberei: 2 sau 3 saptamani
*sosire Duminica seara/ plecare Sambata dimineata


Tarif:

2200 GBP/ 2 saptamani
3300 GBP/ 3 saptamani


Tariful NU include:

· Taxa de inscriere 140 GBP
· Transport cu avionul Bucuresti - Londra - Bucuresti
· Transfer de la-la aeroport Londra Heathrow 160 GBP/ sens
· Asistenta check-in la plecare minori neinsotiti 70 GBP (obligatoriu pentru 14-15 ani, pentru 16 ani doar daca serviciul a fost rezervat la compania aeriana)
· Asigurare medicala, de bagaje si de anulare

De ce tabere
internationale
in strainatate?

Mirunette International Education
vine in intampinarea voastra cu
tabere de vara in locuri inedite!

O tabara in strainatate este o buna oportunitate de a iesi din zona de confort, de a depasi barierele de comunicare, de a interactiona cu noi culturi si de a experimenta un sistem de educatie diferit. Taberele Mirunette ofera o varietate de programe educationale cu specializare pe domeniul tau de interes.

Vino alaturi de Mirunette intr-o tabara educationala organizata in Anglia, Irlanda, Franta, Germania, Olanda, Spania, Italia, Malta, Elvetia sau Statele Unite ale Americii si ia parte la o experienta educativa de exceptie! Scoli si universitati de prestigiu din strainatate te asteapta cu portile deschise, cu programe complexe ce cuprind lectii interactive de limba engleza, franceza, germana, spaniola sau italiana. Invata sau perfectioneaza o limba straina in timp ce asimilezi o noua cultura, vizitezi cele mai frumoase atractii turistice si legi prietenii cu alte nationalitati.

Experimenteaza o altfel de vacanta! Alege o tabara internationala Mirunette! Vei avea parte de multa actiune, interactiune si distractie in taberele internationale 2017 organizate in strainatate.

Acreditari