Tabara Limba Engleza & Leadership - Boston, SUA

tabara limba engleza leadership boston.jpg

Tara: America
Locatie: Boston
Varsta: 14-17 ani
Tip tabara: Tabara individuala
Limba studiata: EnglezaDate incepere
09 Iul - 06 Aug 2017
3750$

Prezentare tabara "Tabara Limba Engleza & Leadership - Boston, SUA"

Programul se adreseaza tinerilor cu varsta cuprinsa intre 14-17 ani, care doresc sa inteleaga si sa aprofundeze domeniul business & leadership.
Facilitatile campusului includ 2 sali de fitness, 2 studiouri de arta, sala de teatru, studio dans/yoga, teren basket etc
Cursurile de Business English sunt imbinate cu diverse proiecte si seminarii si se focuseaza pe imbunatatirea si aprofundarea aptitudinilor necesare pentru a deveni o persoana de afaceri de succes!


Programul de vara al taberei de limba engleza include:

· Cerinte minim nivel cunostinte limba engleza: IELTS 4.0+/ nivel intermediar
· Saptamanal 30 lectii limba engleza predate de profesori calificati, focusate pe business english, business theory, proiecte si prezentari (1 lectie=45 minute)
· Curriculum se axeaza pe scriere business formala si informala, imbunatatirea tehnicilor negociere, intalniri de afaceri sau de sustinere a unei conferinte sau prezentari Microsoft Powerpoint; vocabular business, marketing si finante; studii de caz pe companii de succes etc
· Seminarii sustinute de speakeri - invitati speciali
· Manuale si materiale de studiu bine concepute
· Cazare in resedinta noua, moderna (situata la cca 20 minute de scoala) - tip dormitory in camere single, cu baie proprie; internet WiFi disponibil
· Pensiune completa (3 mese pe zi)
· Supraveghere 24h din 24
· Activitati de seara; exemple: seara quiz, diverse jocuri, seara internationala, seara de film, iesire in oras etc.
· Saptamanal 3 excursii de jumatate de zi; exemple: Faneuil Hall, Quincy Market & New England Aquarium, Harvard University & Harvard Natural Museum, John F. Kennedy Presidential Library & Museum Skywalk Observatory, North End & Freedom Trail, excursii la plaja etc
· Saptamanal 1 excursie de o zi intreaga; exemple: Yale University, Brown University, Cape Cod, Six Flags Theme Park
· Certificat de absolvire curs


Interval de participare vara 2017:

09 Iulie - 06 August                                                                       
    
Durata taberei: 2-3 saptamani 
*sosire si plecare Duminica 


Tarif:

3750 USD/ 2 saptamani    
5625 USD/ 3saptamani


Tariful NU include:

· Taxa de inscriere 250 USD
· Transport cu avionul Bucuresti - Boston - Bucuresti
· Transfer de la/ la aeroport  Boston Logan, 190 USD dus-intors
· Asigurare medicala, de bagaje si de anulare
· Intampinare aeroport & asistenta check-in la plecare pentru minori neinsotiti (daca serviciul a fost rezervat la compania aeriana), tarif la cerere (cca 100 USD)
· Taxa de viza aprox. 160 USD

De ce tabere
internationale
in strainatate?

Mirunette International Education
vine in intampinarea voastra cu
tabere de vara in locuri inedite!

O tabara in strainatate este o buna oportunitate de a iesi din zona de confort, de a depasi barierele de comunicare, de a interactiona cu noi culturi si de a experimenta un sistem de educatie diferit. Taberele Mirunette ofera o varietate de programe educationale cu specializare pe domeniul tau de interes.

Vino alaturi de Mirunette intr-o tabara educationala organizata in Anglia, Irlanda, Franta, Germania, Olanda, Spania, Italia, Malta, Elvetia sau Statele Unite ale Americii si ia parte la o experienta educativa de exceptie! Scoli si universitati de prestigiu din strainatate te asteapta cu portile deschise, cu programe complexe ce cuprind lectii interactive de limba engleza, franceza, germana, spaniola sau italiana. Invata sau perfectioneaza o limba straina in timp ce asimilezi o noua cultura, vizitezi cele mai frumoase atractii turistice si legi prietenii cu alte nationalitati.

Experimenteaza o altfel de vacanta! Alege o tabara internationala Mirunette! Vei avea parte de multa actiune, interactiune si distractie in taberele internationale 2017 organizate in strainatate.

Acreditari