Tabara limba Engleza clasic - St. Martin’s College, Salina Bay - Malta

tabara limba engleza clasic st martins college salina bay malta.JPG

Tara: Malta
Locatie: Salina Bay
Varsta: 13-17 ani
Tip tabara: Tabara individuala
Limba studiata: EnglezaDate incepere
17 Iun – 27 Aug 2017
1390€

Galerie foto

Prezentare tabara

Este usor de sesizat de ce Malta este o destinatie populara pentru tabara de limba engleza. In inima marii Mediterane, aceasta destinatie pentru aprofundarea limbii engleze, are plaje minunate, apa marii este precum cristalul, iar clima este grozava. Mixul international de studenti, distractia si cultura mediteraneana creeaza o atmosfera unica destinatiei Malta. Astfel, studentii vor avea parte atat de invatarea limbii engleze in centre cu aer conditionat, de programe de activitati pe plaja si in apa, cat si de o incursiune in minunata mostenire culturala a Maltei. 


Programul de vara al taberei de limba engleza include:

· Test de evaluare la inceputul cursului
· Saptamanal 20 de lectii de limba engleza, acreditate British Council, in clase internationale de maxim 15 studenti (1 lectie dureaza 45 minute), tinute intr-o scoala privata, moderna cu sali de clasa dotate cu aer conditionat
· Manuale si material didactic pe toata durata taberei
· Acces la internet
· Cazare la un hotel de 4 stele, in camere triple sau cvadruple, baie en-suite, aer conditionat (distanta hotel-scoala aprox. 25 minute)
· Pensiune completa (3 mese/ zi); pranz la pachet in timpul excursiei de o zi intreaga
· Autobuz privat pentru transfer la scoala si activitati
· Saptamanal 5 activitati dupa-amiaza, sub supravegherea monitorilor; exemple de activitati: Malta Experience, excursii la plaja Paradise Bay, Golden Bay, Valetta, parcul de distractii Splash & Fun Waterpark, croaziera la Comino, Mdina - Orasul Tacut, karting, barbeque, sporturi pe plaja, etc
· Saptamanal 3 activitati de seara, sub supravegherea monitorilor; exemple de activitati: petrecere pe plaja, seara internationala, festivalul scolii, petrecere sambata noaptea, petrecere cu spuma, barbecue
· 1 excursie de o zi intreaga, duminica (exceptie duminica plecarii)
· Transfer de la si la aeroportul Luqua
· Certificat de absolvire curs


Interval de participare 2017:

17 Iunie – 27 August

Durata taberei: minim 2 saptamani


Tarif:

1390 EUR/ 2 saptamani


Optional:

·  Curs scuba-diving PADI Open Water 410 EUR
·  Curs scuba-diving PADI Advanced 290 EUR
·  Excursie de 1 zi la Sicilia 135 EUR


Tariful NU include:

·  Taxa inscriere 50 EUR
·  Taxa minor neinsotit 25 EUR/ sens
·  Transport cu avionul Bucuresti-Luqa-Bucuresti
·  Asigurare medicala, de bagaje si de anulare

De ce tabere
internationale
in strainatate?

Mirunette International Education
vine in intampinarea voastra cu
tabere de vara in locuri inedite!

O tabara in strainatate este o buna oportunitate de a iesi din zona de confort, de a depasi barierele de comunicare, de a interactiona cu noi culturi si de a experimenta un sistem de educatie diferit. Taberele Mirunette ofera o varietate de programe educationale cu specializare pe domeniul tau de interes.

Vino alaturi de Mirunette intr-o tabara educationala organizata in Anglia, Irlanda, Franta, Germania, Olanda, Spania, Italia, Malta, Elvetia sau Statele Unite ale Americii si ia parte la o experienta educativa de exceptie! Scoli si universitati de prestigiu din strainatate te asteapta cu portile deschise, cu programe complexe ce cuprind lectii interactive de limba engleza, franceza, germana, spaniola sau italiana. Invata sau perfectioneaza o limba straina in timp ce asimilezi o noua cultura, vizitezi cele mai frumoase atractii turistice si legi prietenii cu alte nationalitati.

Experimenteaza o altfel de vacanta! Alege o tabara internationala Mirunette! Vei avea parte de multa actiune, interactiune si distractie in taberele internationale 2017 organizate in strainatate.

Acreditari