Tabara Limba Engleza & Cariera in Drept, Business sau Finante - Canterbury, Anglia

tabara limba engleza cariera in drept business sau finante canterbury.jpg

Tara: Anglia
Locatie: Canterbury
Varsta: 14-17 ani
Tip tabara: Tabara individuala
Limba studiata: EnglezaPerioada:
02 – 22 Iul
23 Iul - 05 Aug 2017
£2200

Prezentare tabara

Programul “Cariera in Drept, Business si  Finante?” te va ajuta sa descoperi ce inseamna sa profesezi in domenii precum drept, business sau finante, prin cursuri specifice fiecarei cariere, dar si prin sfaturi de la profesionisti de top.

Se  adreseaza  tinerilor de 14-16 ani  care  doresc sa  testeze mai  multe  optiuni  inainte de  alegerea materiilor de studiu la A Level, IB sau Foundation si cuprinde:  intalniri  cu  profesionisti,  interviuri cu intrebari practice, vizitarea universitatilor Oxbridge si Russel  Group,  studiu  academic,  workshopuri, program social, University Open Days and Tours, competente in gandire critica si analitica etc.


Programul de vara al taberei de limba engleza cu program academic include:

· Cerinte minim nivel cunostinte limba engleza: echivalent a IELTS 4.0+/ nivel intermediar
· Zilnic 3,5 ore lectii specifice subiectului (drept, business si finante) & engleza academica intensiva (pentru drept, business si finante), predate de profesori calificati, in clase internationale de cca 12 - 15 studenti
· Zilnic 2 ore activitati academice si culturale precum: pregatire universitara (prezentare universitati de top din UK/ interviuri si intrebari , redactare personal statement etc), workshopuri cariera & competente, tur de orientare in Canterbury, diverse vizite (“City of London” si Bank of England/ London Stock Exchange, Curtea Magistrala), critica film specifica fiecarei cariere (exemple: “To kill a mockingbird” - drept, “Enigma” - matematica,“Wall Street” - business), discutii despre cariere etc.
· Manuale si materiale de studiu bine concepute
· Cazare in resedinta (situata la 10-15 minute de scoala), in camere single sau duble, cu baie comuna
· Pensiune completa (3 mese pe zi)
· Activitati de seara: petrecere de bun venit/ disco, seara quiz, diverse sporturi si jocuri, seara internationala, seara de film etc
· 2 excursii de o zi intreaga cum ar fi: Londra (include vizite la campusurile universitare Russel Group: LSE, Imperial London College, University College London - UCL), Cambridge sau Oxford (vizite universitati & punting pe rau)
· Certificat de absolvire curs


Interval de participare vara 2017:

02– 22 Iulie (3 saptamani)   
23 Iulie - 05 August (2 saptamani)    
                                                                                                            
Durata taberei: 2 sau 3 saptamani; sosire Duminica/ plecare Sambata
*sosire Duminica seara/ plecare Sambata dimineata


Tarif:

3300 GBP/ 3 saptamani  
2200 GBP/ 2 saptamani


Tariful NU include:

· Taxa de inscriere 140 GBP
· Transport cu avionul Bucuresti - Londra - Bucuresti
· Transfer de la aeroport Heathrow Londra 160 GBP/ sens
· Asigurare medicala, de bagaje si de anulare
· Asistenta check-in la plecare minori neinsotiti 70 GBP (obligatoriu pentru cei de 15 ani, pentru 16-18 ani doar daca serviciul a fost rezervat la compania aeriana)

De ce tabere
internationale
in strainatate?

Mirunette International Education
vine in intampinarea voastra cu
tabere de vara in locuri inedite!

O tabara in strainatate este o buna oportunitate de a iesi din zona de confort, de a depasi barierele de comunicare, de a interactiona cu noi culturi si de a experimenta un sistem de educatie diferit. Taberele Mirunette ofera o varietate de programe educationale cu specializare pe domeniul tau de interes.

Vino alaturi de Mirunette intr-o tabara educationala organizata in Anglia, Irlanda, Franta, Germania, Olanda, Spania, Italia, Malta, Elvetia sau Statele Unite ale Americii si ia parte la o experienta educativa de exceptie! Scoli si universitati de prestigiu din strainatate te asteapta cu portile deschise, cu programe complexe ce cuprind lectii interactive de limba engleza, franceza, germana, spaniola sau italiana. Invata sau perfectioneaza o limba straina in timp ce asimilezi o noua cultura, vizitezi cele mai frumoase atractii turistice si legi prietenii cu alte nationalitati.

Experimenteaza o altfel de vacanta! Alege o tabara internationala Mirunette! Vei avea parte de multa actiune, interactiune si distractie in taberele internationale 2017 organizate in strainatate.

Acreditari