Tabara Limba Engleza & Activitati - Wellington College, Berkshire, Anglia

tabara limba engleza activitati wellington college berkshire anglia.jpg

Tara: Anglia
Locatie: Berkshire
Varsta: 12 - 17 ani
Tip tabara: Tabara individuala
Limba studiata: EnglezaPerioada:
05 - 18 Iul
19 Iul - 01 Aug
02 - 15 Aug 2017
£2500

Prezentare tabara "Tabara Limba Engleza & Activitati - Wellington College, Berkshire, Anglia"

Colegiul Wellington se afla in tinutul regal Berkshire, care gazduieste resedinta Reginei Angliei: Windsor Castle. A fost fondat in 1859 in memoria Ducelui de Wellington si este in prezent una din cele mai mari si exclusiviste scoli private ale Angliei.
Colegiul Wellington ofera facilitati precum sali de clasa moderne, dotate cu proiectoare digitale sau tabla interactiva, sala de sport complet echipata, terenuri special create pentru o gama variata de activitati in aer liber, cazare ultramoderna, acces la internet etc.


Programul taberei de limba engleza & activitati include:

·  Test de evaluare initiala, pentru repartizarea pe nivele de studiu
· Saptamanal 15 ore de limba engleza, acreditate British Council predate de profesori calificati, in clase multinationale de maxim 15 participanti
· Pregatire si sustinere examen Trinity GESE
· Participantii vor dezvolta abilitatile de specialitate si comunicare alegand la sosirea in tabara 3 activitati, in functie de preferinte, ce se vor desfasura pe parcursul a 18 ore/ 2 saptamani (6 ore/ activitate): british literature, exam skills, creative writing, journalism,presentations and debates, art and design, art in Cambridge, photography and film making, performing arts, drama, dans, cursuri de gatit, tir, fotbal, basketball, volei, british sports (cricket, rugby, hockey, badminton), inot, health & fitness sau o activitate premium din: golf*,   calarie* (*cost suplimentar, se rezerva la inscriere)
· Manuale si material didactic disponibile pe perioada cursului
· Raport de evaluare si certificat de absolvire
· Cazare in campus in camere single, duble sau cu mai multe paturi, tip boarding, cu baie comuna; acces la internet
· Serviciu de spalare a hainelor
· Trei mese pe zi in cantina scolii si „packed lunch” in timpul excursiilor
· Activitati dupa-amiaza in functie de optiunea aleasa
· Program de activitati in fiecare seara; exemple: karaoke, country fare, seara talentelor, mini-olimpiada, disco, fashion show, vanatoare de comori
· 3 excursii excursii de o zi intreaga/ 2 saptamani (includ study tour); exemple de locatii: Londra, Oxford, Cambridge, Stratford-upon-Avon etc
· Transfer de la - la aeroportul Londra Heathrow intre orele 9:00 - 21:00
· Asigurare medicala din UK
· Supraveghere permanenta si asistenta medicala in caz de urgenta


Interval de desfasurare vara 2017: 

5 Iulie - 15 August

Date de incepere: 05 Iulie, 19 Iulie, 02 August
Durata taberei: 2, 4 sau 6 saptamani 


Tarif: 

2500 GBP/ 2 saptamani

*Supliment Golf 200 GBP/ 2 sapt  
*Supliment Calarie 320 GBP/ 2 sapt


 Tariful NU include:

· Taxa de inscriere 135 GBP
· Transport cu avionul Bucuresti - Londra - Bucuresti 
· Asigurare medicala, de bagaje si de anulare din Romania
· Transferul de la-la aeroportul Londra Heathrow in afara orelor mentionate sau in alte zile decat cele stabilite pentru sosire/ plecare

De ce tabere
internationale
in strainatate?

Mirunette International Education
vine in intampinarea voastra cu
tabere de vara in locuri inedite!

O tabara in strainatate este o buna oportunitate de a iesi din zona de confort, de a depasi barierele de comunicare, de a interactiona cu noi culturi si de a experimenta un sistem de educatie diferit. Taberele Mirunette ofera o varietate de programe educationale cu specializare pe domeniul tau de interes.

Vino alaturi de Mirunette intr-o tabara educationala organizata in Anglia, Irlanda, Franta, Germania, Olanda, Spania, Italia, Malta, Elvetia sau Statele Unite ale Americii si ia parte la o experienta educativa de exceptie! Scoli si universitati de prestigiu din strainatate te asteapta cu portile deschise, cu programe complexe ce cuprind lectii interactive de limba engleza, franceza, germana, spaniola sau italiana. Invata sau perfectioneaza o limba straina in timp ce asimilezi o noua cultura, vizitezi cele mai frumoase atractii turistice si legi prietenii cu alte nationalitati.

Experimenteaza o altfel de vacanta! Alege o tabara internationala Mirunette! Vei avea parte de multa actiune, interactiune si distractie in taberele internationale 2017 organizate in strainatate.

Acreditari