Tabara de Limba Engleza si Muzica - Seaford College / Clayesmore School

tabara de limba engleza muzica seaford clayesmore.JPG

Tara: Anglia
Locatie: Seaford sau Clayesmore
Varsta: 10-16 ani
Tip tabara: Tabara individuala
Limba studiata: EnglezaPerioada:
09 Iul - 26 Aug 2017; Seaford
09 Iul - 12 Aug 2017; Clayesmore
£1160

Prezentare tabara

Colegiul Seaford este situat pe un teren de 400 de acri de o frumusete naturala rapitoare si este localizat in Sussex pe Coasta Sudica a Marii Britanii, aproape de Brighton. Centrul muzical al scolii beneficiaza de sali mari in care studentii pot practica si performa, precum si un studio de inregistrari cu toate dotarile necesare, inclusiv izolare fonica.

Scoala Clayesmore este situata in frumosul district Dorset, in apropiere de Bournemouth si Bath. Facilitatile includ: sala pentru muzica, terenuri de tenis, fotbal, baschet, piscina, si sala de sport.

Programul de muzica a fost conceput in parteneriat cu Eton Place Music Company. Cursurile pun accent pe pregatirea individuala, workshop-uri si sesiuni de grup menite sa imbunatateasca tehnica, dexteritatea, ritmul, sa creasca increderea participantilor si sa ii familiarizeze studioul de inregistrari. Elevii vor primi lectii de muzica de la profesori cu o experienta vasta in domeniu, care au participat la evenimente in locatii de top cum ar fi legendarul club de jazz al lui Ronnie Scott sau faimosul Royal Albert Hall. 
La sfarsitul fiecarei saptamani participantii sustin un recital in fata colegilor si a profesorilor.


Programul de vara al taberei de muzica si limba engleza include:

· Test de evaluare initiala pentru limba engleza
· Saptamanal 15 ore de muzica in grupe de cca 8 participanti - aprofundare pe instrumentul ales sau voce, recomandabil minim 1 an experienta
· Saptamanal 15 ore de limba engleza in clase internationale de 4-14 elevi; cursurile sunt acreditate British Council
· Certificat de absolvire curs
· Cazare in campusul scolii, in camere single, duble sau cu mai multe paturi, cu baie comuna
· Pensiune completa (3 mese/zi), cu posibilitate pentru diete speciale
· Saptamanal 1 excursie de o zi intreaga, in weekend, pentru sederi de minim 2 saptamani; exemple: Splashdown Water Park, Thorpe Park, Chessington World of Adventures, Brighton sau Portsmouth
· Activitati dupa-amiaza si seara; exemple: tenis de masa, volei, inot, Crazy Olympics, Race nights, Casino nights, disco, karaoke sau diverse jocuri
· Serviciu spalatorie 1 data/saptamana
· Supraveghere 24h din 24 si asistenta medicala in caz de urgenta
· Asigurare de calatorie din UK


Remarca:

 Elevii pot alege intre 3 tipuri de cursuri muzicale:
· Orchestra (orice fel de instrument*)
· Formatie Jazz (chitara, trompeta, trombon, pian, bas si tobe*)
· Cor 

 *Programul nu include inchirierea instrumente muzicale


Interval de participare 2016:

09 Iulie - 26 August pentru Seaford
09 Iulie - 12 August pentru Clayesmore

Durata taberei: minim o saptamana        


Tarif:

1160 GBP / saptamana


Tariful NU include:

· Taxa inscriere 40 GBP
· Transfer de la – la aeroport Heathrow 75 GBP/ sens (sosiri 10:00-15:00; plecari 12:00-17:00); transfer in afara orelor mentionate cca. 150 GBP/ sens
· Transport cu avionul Bucuresti - Londra - Bucuresti


De ce tabere
internationale
in strainatate?

Mirunette International Education
vine in intampinarea voastra cu
tabere de vara in locuri inedite!

O tabara in strainatate este o buna oportunitate de a iesi din zona de confort, de a depasi barierele de comunicare, de a interactiona cu noi culturi si de a experimenta un sistem de educatie diferit. Taberele Mirunette ofera o varietate de programe educationale cu specializare pe domeniul tau de interes.

Vino alaturi de Mirunette intr-o tabara educationala organizata in Anglia, Irlanda, Franta, Germania, Olanda, Spania, Italia, Malta, Elvetia sau Statele Unite ale Americii si ia parte la o experienta educativa de exceptie! Scoli si universitati de prestigiu din strainatate te asteapta cu portile deschise, cu programe complexe ce cuprind lectii interactive de limba engleza, franceza, germana, spaniola sau italiana. Invata sau perfectioneaza o limba straina in timp ce asimilezi o noua cultura, vizitezi cele mai frumoase atractii turistice si legi prietenii cu alte nationalitati.

Experimenteaza o altfel de vacanta! Alege o tabara internationala Mirunette! Vei avea parte de multa actiune, interactiune si distractie in taberele internationale 2017 organizate in strainatate.

Acreditari