Curs Intensiv limba Spaniola - Barcelona, Spania

curs intensiv limba spaniola barcelona spania.jpg

Tara: Spania
Locatie: Barcelona
Varsta: 17+ ani
Tip tabara: Curs
Limba studiata: SpaniolaDate incepere
In fiecare zi de Luni a anului 2017
508€

Descriere curs

Barcelona este unul din cele mai importante orase de la Marea Mediterana si, in acelasi timp, a doua metropola a Spaniei. Este un oras care se remarca prin preferinta pentru un stil alternativ, un simt estetic acut si printr-o atitudine ospitaliera. Scoala de limba spaniola se afla in cartierul Eixample, intr-o cladire cu 4 etaje care se bucura de facilitati ca: o terasa superba, 50 de sali de clasa, A/C, sali de calculatoare si retea Wi-Fi in toata cladirea. Scoala se afla intr-o zona cu legaturi foarte bune cu aproape toate mijloacele de transport in comun, dar si la o distanta scurta de mers pe jos de Rambla si de toate atractiile turistice ale Barcelonei.


Programul cursului de limba spaniola include:

·  Indicatii si orientatii la sosire
·  Test de evaluare scris si oral pentru orice nivel
·  Saptamanal cursuri intensive de limba spaniola: 20+5 lectii de conversatie si cultura (o lectie = 55 minute) in clase multinationale de maxim 10 studenti
·  Certificat de absolvire curs
·  Sala de calculatoare cu acces la internet wireless; 24 ore linie telefonica pentru urgente
·  Acces biblioteca si sala multimedia
·  Cazare la familii in camera single, cu demipensiune inclusa, acces WiFi
·  Dupa amiaza activitati culturale: muzica, dans, arta, discutii despre istoria si cultura Spaniei, vizite in Barcelona (de exemplu: Park Guell, Sagrada Familia, Camp Nou, Picasso Museum, diverse muzee - unele din aceste vizite sunt gratuite, iar altele se platesc la fata locului); transportul nu este inclus
·  Program de excursii organizate de scoala in weekend (cost suplimentar); exemple: Tarragona, Gerona, Montserrat, Sitges etc.


Date de incepere 2017:          

In fiecare zi Luni a anului                       

Durata cursului - minim o saptamana          


Tarif:

1 saptamana     508 EUR                    
2 saptamani    1016 EUR         
3 saptamani    1524 EUR  


Optional:

·  Supliment lectii private; pregatire DELE; lectii private pe Skype - tarife la cerere
·  Program 5 Lectii & Vizite 50 EUR; Experience Spanish Fiestas 120 EUR
·  Cazare la familii in camera single cu pensiune completa 30 EUR/ sapt
·  Posibilitate cazare in resedinta studenteasca in camera single/ dubla cu mic dejun, demipensiune sau pensiune completa - tarife la cerere


Tariful NU include: 

· Taxa de inscriere 115 EUR
· Manuale & material didactic 35 EUR
· Asigurare medicala, de anulare si de bagaje din Romania
· Transport cu avionul Bucuresti - Barcelona- Bucuresti
· Garantie in caz de daune aprox. 150 EUR (returnabila)
· Transfer individual de la aeroport Barcelona 85 EUR/ sens

De ce tabere
internationale
in strainatate?

Mirunette International Education
vine in intampinarea voastra cu
cele mai bune tabere de vara!

O tabara in strainatate este cea mai buna oportunitate de a iesi din zona de comfort, de a depasi barierele de comunicare, de a interactiona cu noi culturi si de a experimenta un sistem de educatie diferit. Taberele Mirunette ofera o varietate de programe educationale cu specializare pe domeniul tau de interes.

Vino alaturi de Mirunette intr-o tabara educationala organizata in Anglia, Irlanda, Franta, Germania, Olanda, Spania, Italia, Malta, Elvetia sau Statele Unite ale Americii si ia parte la o experienta educativa unica! Scoli si universitati de prestigiu din strainatate te asteapta cu portile deschise, cu programe complexe ce cuprind lectii interactive de limba engleza, franceza, germana, spaniola sau italiana. Invata sau perfectioneaza o limba straina in timp ce asimilezi o noua cultura, vizitezi cele mai frumoase atractii turistice si legi prietenii cu alte nationalitati.

Experimenteaza o altfel de vacanta! Alege o tabara internationala Mirunette! Vei avea parte de multa actiune, interactiune si distractie in taberele internationale 2017 organizate in strainatate.

Acreditari