Curs limba Italiana Fashion & Design - Milano, Italia

curs limba italiana fashion design milano italia.jpg

Tara: Italia
Locatie: Milano
Varsta: 16+ ani
Tip tabara: Curs
Limba studiata: ItalianaDate incepere
20 Feb, 03 Iul; 18 Sep 2017
530€

Descriere curs

Milano, capitala financiara a Italiei, este o destinatie ideala situata aproape de  mare, munti si lacuri. Aici se gasesc cladiri istorice precum Catedrala Gotica, Opera La Scala si Castello Sforzesco, muzee si multe altele. Scoala a fost fondata in 1953 de John si Brita Haycraft. Organizatia din care face parte are o retea de 130 de scoli membre, in 30 de tari, care instruieste mai mult de 60.000 de studenti in fiecare an. Scoala din Milano unde se organizeaza cursurile de limba italiana este localizata intr-o zona linistita in centrul orasului, la o distanta de cateva minute de mers pe jos de Domul din Milano. Personalul scolii este specializat si experimentat in predarea  limbii italiene, oferind o atentie  deosebita studentilor pe intreaga perioada a sederii in Milano. Toate clasele sunt echipate cu sisteme video si audio, TV cu ecran plat si biblioteci virtuale cu self-acces gratuit la Internet.


Programul cursului de limba italiana + fashion & design include:

· Pachet informativ la sosire
· Test de evaluare initiala; nivel minim de cunostinte limba italiana pentru    participare la cursul cu fashion&design: pre-intermediar A2
· Saptamanal 28 de lectii de 45 min (20 lectii de italiana generala + 8 lectii de profil fashion & design), in clase internationale de cca 6-10 studenti
· Materiale didactice si manuale foarte bine alese pe perioada cursului
· Certificat de absolvire curs mentionand numarul de lectii si nivelul actual
· Card pentru reduceri in diverse magazine si restaurante
· Acces la Internet si WiFi, cursuri online, precum si la biblioteca scolii
· Program de activitati sociale; exemple: Movie Club, vizite la Muzeul Scala, Muzeul de Stiinte si Tehnologie, Galeria de Arta, seri internationale Happy Hour, cina in oras, ore de gastronomie si degustari de vin (transportul si intrarile nu sunt incluse)
· Program de excursii organizate de scoala (cost suplimentar); exemple: Bergamo si Monza, Verona, Lake Como, Geneva, incursiune in satele de la Marea Ligurica 


Date de incepere curs 2017:

20 Februarie, 03 Iulie; 18 Septembrie
Durata curs: 2 sau 4 saptamani


Tarif curs: 

2 saptamani: 530 EUR
4 saptamani: 980 EUR


Tarif cazare:

·    la familii: 190 EUR/sapt (camera SGL cu mic-dejun)
·    la familii: 255 EUR/sapt (camera SGL cu demipensiune)
·    in apartamente: de la 160 EUR/sapt (camera SGL fara masa)


Optional:    

·    Cazare in resedinte, hoteluri sau hosteluri - tarife la cerere


Tariful NU include:

·    Taxa de inscriere 130 EUR
·    Taxa de cazare 35 EUR
·    Abonament transport in comun
·    Transport cu avionul Bucuresti-Milano-Bucuresti
·    Transfer de la aeroport: Malpensa, Orio al Serio sau Linate - tarife la cerere
·    Asigurare medicala, de anulare si de bagaje

De ce tabere
internationale
in strainatate?

Mirunette International Education
vine in intampinarea voastra cu
cele mai bune tabere de vara!

O tabara in strainatate este cea mai buna oportunitate de a iesi din zona de comfort, de a depasi barierele de comunicare, de a interactiona cu noi culturi si de a experimenta un sistem de educatie diferit. Taberele Mirunette ofera o varietate de programe educationale cu specializare pe domeniul tau de interes.

Vino alaturi de Mirunette intr-o tabara educationala organizata in Anglia, Irlanda, Franta, Germania, Olanda, Spania, Italia, Malta, Elvetia sau Statele Unite ale Americii si ia parte la o experienta educativa unica! Scoli si universitati de prestigiu din strainatate te asteapta cu portile deschise, cu programe complexe ce cuprind lectii interactive de limba engleza, franceza, germana, spaniola sau italiana. Invata sau perfectioneaza o limba straina in timp ce asimilezi o noua cultura, vizitezi cele mai frumoase atractii turistice si legi prietenii cu alte nationalitati.

Experimenteaza o altfel de vacanta! Alege o tabara internationala Mirunette! Vei avea parte de multa actiune, interactiune si distractie in taberele internationale 2017 organizate in strainatate.

Acreditari