Curs limba Germana Business - Berlin, Germania

curs limba germana business berlin university of applied sciences germania.jpg

Tara: Germania
Locatie: Berlin
Varsta: 18+ ani
Tip tabara: Curs
Limba studiata: GermanaDate incepere
03 Iul - 30 Iul 2016
3260€

Descriere curs

Avand aproximativ 3,5 milioane de locuitori, Berlinul este cel mai mare oras din Germania, un oras al superlativelor. Varietatea inepuizabila ii ofera orasului sarmul si expune turistilor calitatea vietii speciale. Turistii se pot bucura de locatii istorice precum Brandenburger Tor, Reichstag, teatre, magazine (renumitul   district comercial Kurfuerstendamm), pub-uri, filme, evenimente muzicale si cluburi de noapte. 
Cursul se adreseaza studentilor si angajatilor din business si administratie care detin deja nivel B2 al limbii germane. Programul acopera activitati de baza, precum telefoane catre clienti, corespondenta de afaceri, prezentari si negocieri, prezinta principiile fundamentale ale managementului si organizarii corporatiilor. Pe langa teorie, studentii vor face cunostinta cu viata profesionista obisnuita intr-o companie germana.


Programul cursului de limba germana include:

· Test initial de evaluare a cunostintelor
· Saptamanal 30 de lectii in limba germana business in clase internationale, intre 8-10 studenti, nivel minim acceptat B2
· Excursii in locuri de interes profesional: ex. Federal Ministry for Economic Affairs and Energy, Bayer Healthcare Pharmaceuticals, Deutsche Bahn AG
· Activitati de interes profesional: ex. vizite fabrici, prezentari corporate, prelegeri
· Manuale si material didactic foarte bine concepute 
· Cazare in camin studentesc in camere single, duble sau triple cu baie proprie
· Pensiune completa cu trei mese pe zi inclusiv un cos de fructe disponibil pe toata perioada zilei
· Excursii in locatii precum: Dresden, Potsdam, Wannsee, Baltic Sea etc (fara taxe intrare obiective)
· Activitati sociale si sportive: barbecue, concerte*, disco*, filme*, muzee*, inot*, tenis*, teatru*, zoo*, volei, basket etc (*contra cost)
· Transfer de la/la gara Berlin Nordbahnhof
· Certificat de participare la sfarsitul cursului


Date de participare 2016: 

03 Iulie - 30 Iulie 

Durata cursului: 4 saptamani


Tarif:

3260 EUR/ 4 saptamani


Tariful NU include: 

· Taxa de inscriere 50 EUR
· Asigurare medicala, de anulare si de bagaje 
· Transport cu avionul Bucuresti - Berlin - Bucuresti 
· Transfer de la aeroportul din Berlin Tegel sau Schoenefeld 25 EUR/ sens 
· Intrari la obiective turistice si taxe la diverse activitati

* Programul poate suferi modificari 

De ce tabere
internationale
in strainatate?

Mirunette International Education
vine in intampinarea voastra cu
cele mai bune tabere de vara!

O tabara in strainatate este cea mai buna oportunitate de a iesi din zona de comfort, de a depasi barierele de comunicare, de a interactiona cu noi culturi si de a experimenta un sistem de educatie diferit. Taberele Mirunette ofera o varietate de programe educationale cu specializare pe domeniul tau de interes.

Vino alaturi de Mirunette intr-o tabara educationala organizata in Anglia, Irlanda, Franta, Germania, Olanda, Spania, Italia, Malta, Elvetia sau Statele Unite ale Americii si ia parte la o experienta educativa unica! Scoli si universitati de prestigiu din strainatate te asteapta cu portile deschise, cu programe complexe ce cuprind lectii interactive de limba engleza, franceza, germana, spaniola sau italiana. Invata sau perfectioneaza o limba straina in timp ce asimilezi o noua cultura, vizitezi cele mai frumoase atractii turistice si legi prietenii cu alte nationalitati.

Experimenteaza o altfel de vacanta! Alege o tabara internationala Mirunette! Vei avea parte de multa actiune, interactiune si distractie in taberele internationale 2017 organizate in strainatate.

Acreditari