Curs limba Engleza Pregatire Cambridge - Wimbledon Londra, Anglia

curs limba englezaa pregatire cambridge wimbledon londra anglia.jpg

Tara: Anglia
Locatie: Londra
Varsta: 16+ ani
Tip tabara: Curs
Limba studiata: EnglezaDate incepere
03 Ian, 13 Mar, 11 Sep 2017
£2700

Descriere curs

Wimbledon, o suburbie a Londrei, este de mai bine de un secol cunoscut pentru campionatul de tenis ce se organizeaza aici. Cu toate acestea, Wimbledon inseamna mult mai mult: este localizat la numai 20 minute de centrul Londrei fiind totusi un bun loc pentru studiu si relaxare.
Scoala are programe ce imbina studiul, abordat cu serioziate, cu activitati culturale si interactive, iar profesorii sunt calificati si au experienta, asigurand astfel un progres rapid pentru fiecare student.
Cursurile se axeaza pe studiul necesar pregatirii pentru examinarea Cambridge (FCE/CAE/CPE), punand accent in special pe competentele lingvistice integrate, vocabular si prezentari.
Printre facilitatile scolii se numara: sali de clasa dotate cu echipament modern, centru de examinare, centru multimedia, biblioteca, colectie DVD, sala internet, WiFi, pian, tenis de masa, sali comune, snack bar etc.


Programul cursului de limba engleza pentru pregatire Cambridge CAE include:

·    Test de limba engleza in vederea incadrarii pe grupe in functie de nivel
·    24 lectii de engleza pe saptamana (1 lectie = 50 minute), acreditate British Council, in clase internationale de max. 14 participanti,  in fiecare dimineata si 2 dupa-amieze pe saptamana
·    Petrecere de bun-venit si welcome pack
·    Lunar o sedinta one-to-one cu profesorul de curs
·    Acces la internet WiFi, resurse multimedia, biblioteca
·    Acces platfoma online de studiu
·    Student ID card
·    Program activitati sociale in cadrul scolii (exemple: seara de dans Salsa & Bollywood, Fashion Show, Games Night, seara film) si sportive (exemple: tenis, cricket, volei, baschet, squash, badminton fotbal, tenis de masa)
·    Certificat la finalul cursului, dupa sustinerea examenului


Remarca! Cei inscrisi la acest curs trebuie sa promoveze examenul de admitere al scolii. Cursul se adreseaza celor cu un nivel de limba engleza minim Upper Intermediate (B2)


Desfasurare program 2016 Durata Tarif
  03 Ian - 10 Mar (examen 08-11 Mar) 10 saptamani  2700 GBP
13 Mar - 09 Iun (examen 07-09 Iun) 13 saptamani 3250 GBP
11 Sep - 08 Dec (examen 07-09 Dec) 13 saptamani 3250 GBP

Remarca! Se pot sustine si examenele pentru FCE si CPE (tarif la cerere)


Tarif cazare: 

·    Familii de la 145 GBP/ saptamana, camera single, mic dejun inclus (min. 18 ani) sau 185 GBP/ saptamana cu demipensiune (min.16 ani)
·    Student House Standard (min. 18 ani) de la 150 GBP/ saptamana, camera single cu baie comuna, self-catering
·    Student House King’s Lodge Superior (min. 18 ani) de la 245 GBP/ saptamana, camera single cu baie proprie, self-catering


Tariful NU include :

·    Taxa de inscriere 90 GBP
·    Taxa pentru cazare 50 GBP pt prima saptamana de cazare
·    Taxa modificare curs 45 GBP
·    Manuale si materiale studiu 50 GBP (curs 10 sapt) sau 60 GBP (curs 13 sapt)
·    Taxa de examinare CAE paper based 131 GBP, computer based 151 GBP
·    Transport cu avionul Bucuresti - Londra - Bucuresti
·    Transfer de la/ la aeroport Londra Heathrow de la 90 GBP/sens  
·    Garantie in caz de daune 300 GBP, pt cazare la Student House (returnabila)
·    Asigurare medicala, de bagaje si de anulare

De ce tabere
internationale
in strainatate?

Mirunette International Education
vine in intampinarea voastra cu
tabere de vara in locuri inedite!

O tabara in strainatate este o buna oportunitate de a iesi din zona de confort, de a depasi barierele de comunicare, de a interactiona cu noi culturi si de a experimenta un sistem de educatie diferit. Taberele Mirunette ofera o varietate de programe educationale cu specializare pe domeniul tau de interes.

Vino alaturi de Mirunette intr-o tabara educationala organizata in Anglia, Irlanda, Franta, Germania, Olanda, Spania, Italia, Malta, Elvetia sau Statele Unite ale Americii si ia parte la o experienta educativa de exceptie! Scoli si universitati de prestigiu din strainatate te asteapta cu portile deschise, cu programe complexe ce cuprind lectii interactive de limba engleza, franceza, germana, spaniola sau italiana. Invata sau perfectioneaza o limba straina in timp ce asimilezi o noua cultura, vizitezi cele mai frumoase atractii turistice si legi prietenii cu alte nationalitati.

Experimenteaza o altfel de vacanta! Alege o tabara internationala Mirunette! Vei avea parte de multa actiune, interactiune si distractie in taberele internationale 2017 organizate in strainatate.

Acreditari