Curs limba Engleza - Wimbledon Londra, Anglia

curs limba engleza wimbledon londra anglia.jpg

Tara: Anglia
Locatie: Londra
Varsta: 20+ ani
Tip tabara: Curs
Limba studiata: EnglezaDate incepere
In fiecare zi de Luni a anului 2017
£580

Descriere curs

Wimbledon, o suburbie a Londrei, este de mai bine de un secol cunoscut pentru campionatul de tenis ce se organizeaza aici. Cu toate acestea, Wimbledon inseamna mult mai mult: este localizat la numai 20 minute de centrul Londrei fiind totusi un bun loc pentru studiu si relaxare.
Scoala are programe ce imbina studiul, abordat cu serioziate, cu activitati culturale si interactive iar profesorii sunt calificati si au experienta, asigurand astfel un progres rapid pentru fiecare student.
Printre facilitatile scolii se numara: sali de clasa dotate cu echipament modern, centru de examinare, centru multimedia, biblioteca, colectie DVD, sala calculatoare, WiFi, pian, tenis de masa, sali comune, snack bar etc.


Programul cursului de limba engleza include:

·    Test de limba engleza in vederea incadrarii pe grupe in functie de nivel
·    Saptamanal 24 lectii de engleza (curs Standard - in fiecare dimineata si 2 dupa-amieze pe saptamana) sau 28 de lectii (curs Intensiv - 24 lectii standard in fiecare dimineata + lectii specializate** 4 dupa-amieze pe saptamana) acreditate British Council, in clase internationale de max. 14 participanti 1 lectie = 50 minute (**se va alege intre: Communication Skills, Grammar & Writing, Medical English, Executive Skills for Professionals plus BEC Preparation, English for Film Making and Social Media, IELTS (Academic) Preparation and Academic Writing, Pre-Cambridge First Preparation, Cambridge Advanced Preparation, One-to-One or Two-to One)
·    Acces la internet WiFi, resurse multimedia, biblioteca
·    Acces platfoma online de studiu
·    Petrecere de bun-venit si welcome pack
·    Program activitati sociale (exemple: seara Salsa & Bollywood, Fashion Show, Games Night, seara film, vizite la Tate Modern, British Museum si The National Gallery, shopping la Camden si alte centre comerciale)  si sportive (exemple: tenis, cricket, volei, baschet, squash, badminton fotbal, tenis de masa)
·    Certificat la finalul cursului


Date de incepere 2017:

In orice zi de Luni*

Durata cursului: minim 2 saptamani, maxim 12 saptamani  
*in cazul in care este Sarbatoare, cursul va incepe Marti 


Tarif curs:
Perioada Curs Standard Curs Intensiv
2 saptamani      580 GBP     678 GBP
3 saptamani  843 GBP   990 GBP
4 saptamani   1124 GBP   1320 GBP

Tarif cazare: 

·    Familii de la 145 GBP/ saptamana, camera single, mic dejun inclus (min. 18 ani) sau 185 GBP/ saptamana cu demipensiune (min.16 ani)
·    Student House Standard (min. 18 ani) de la 150 GBP/ saptamana, camera single cu baie comuna, self-catering
·    Student House King’s Lodge Superior (min. 18 ani) de la 245 GBP/ saptamana, camera single cu baie proprie, self-catering


Tariful NU include :

·    Taxa de inscriere 90 GBP
·    Taxa pentru cazare 50 GBP pt prima saptamana de cazare
·    Transport cu avionul Bucuresti - Londra - Bucuresti
·    Transfer de la/ la aeroport Heathrow  de la 90 GBP/ sens
·    Garantie in caz de daune 300 GBP (returnabila), doar la Student House
·    Manuale si materiale de studiu de la 25 GBP (in functie de durata cursului)
·    Asigurare medicala, de bagaje si de anulare
·    Supliment curs sezon vara 10 GBP/ sapt (28 iun - 27 aug)  - pt Curs Standard

De ce tabere
internationale
in strainatate?

Mirunette International Education
vine in intampinarea voastra cu
tabere de vara in locuri inedite!

O tabara in strainatate este o buna oportunitate de a iesi din zona de confort, de a depasi barierele de comunicare, de a interactiona cu noi culturi si de a experimenta un sistem de educatie diferit. Taberele Mirunette ofera o varietate de programe educationale cu specializare pe domeniul tau de interes.

Vino alaturi de Mirunette intr-o tabara educationala organizata in Anglia, Irlanda, Franta, Germania, Olanda, Spania, Italia, Malta, Elvetia sau Statele Unite ale Americii si ia parte la o experienta educativa de exceptie! Scoli si universitati de prestigiu din strainatate te asteapta cu portile deschise, cu programe complexe ce cuprind lectii interactive de limba engleza, franceza, germana, spaniola sau italiana. Invata sau perfectioneaza o limba straina in timp ce asimilezi o noua cultura, vizitezi cele mai frumoase atractii turistice si legi prietenii cu alte nationalitati.

Experimenteaza o altfel de vacanta! Alege o tabara internationala Mirunette! Vei avea parte de multa actiune, interactiune si distractie in taberele internationale 2017 organizate in strainatate.

Acreditari