Curs limba Engleza Pregatire Drept & Examen TOLES - Wimbledon Londra, Anglia

curs limba engleza pregatire drept examen ilec wimbledon londra anglia.jpg

Tara: Anglia
Locatie: Londra
Varsta: 20+ ani
Tip tabara: Curs
Limba studiata: EnglezaPerioada:
03 - 27 Ian
30 Mai - 23 Iun
31 Iul - 25 Aug 2017
£1320

Descriere curs

Wimbledon, o suburbie a Londrei, este de mai bine de un secol cunoscut pentru campionatul de tenis ce se organizeaza aici. Wimbledon este localizat la numai 20 minute de centrul Londrei fiind totusi un bun loc pentru studiu si relaxare.
Scoala are programe ce imbina studiul, abordat cu serioziate, cu activitati culturale si interactive iar profesorii sunt calificati si au experienta, asigurand   astfel un progres rapid pentru fiecare student.
Printre facilitatile scolii se numara: sali de clasa dotate cu echipament modern, centru de examinare, centru multimedia, biblioteca, colectie DVD, sala internet, WiFi, pian, tenis de masa, sali comune, snack bar etc.
Cursurile se axeaza pe studiul necesar pregatirii pentru examinarea TOLES (Test of Legal English Skills) punand accent pe terminologie, discutii privind aspecte ale legii si diferente dintre sistemele legale. Pregatirea pentru examenul TOLES se va desfasura in cea de-a 4-a saptamana a cursului


Programul cursului de limba engleza pentru pregatire Drept & examen ILEC include:

·    Test de limba engleza in vederea incadrarii pe grupe in functie de nivel
·    Saptamanal 28 lectii de engleza (1 lectie = 50 min), acreditate British Council, in clase internationale de max. 14 participanti, dimineata si dupa-amiaza
·    Lunar 1 sedinta one-to-one cu profesorul de curs
·    Acces la internet WiFi, resurse multimedia, biblioteca
·    Petrecere de bun-venit si welcome pack
·    Student ID card
·    Program activitati sociale (exemple: seara de dans Salsa & Bollywood,  Fashion Show, Games Night, seara film)  si sportive (exemple: tenis, cricket, volei, baschet, squash, badminton fotbal, tenis de masa)
·    Vizita la tribunal pentru un proces real (The Royal Courts of Justice, London)
·    Certificat la finalul cursului, dupa sustinerea examenului


Remarca! Cei inscrisi la acest curs trebuie sa promoveze examenul de admitere al scolii si sa aiba cunostinte de baza in Drept. Cursul se adreseaza celor cu un nivel de limba engleza de la Higher Intermediate Plus (B2).


Date de desfasurare 2017:
Perioada Data examinare Durata Tarif
03 Ian - 27 Ian 26 Ian 4 saptamani 1320 GBP
30 Mai - 23 Iun 22 Iun 4 saptamani 1320 GBP
31 Iul - 25 Aug 24 Aug 4 saptamani 1320 GBP

Tarif cazare: 

·    Familii de la 145 GBP/ saptamana, camera single, mic dejun inclus (min. 18 ani) sau 185 GBP/ saptamana cu demipensiune (min.16 ani)
·    Student House Standard (min. 18 ani) de la 150 GBP/ saptamana, camera single cu baie comuna, self-catering
·    Student House King’s Lodge Superior (min. 18 ani) de la 245 GBP/ saptamana, camera single cu baie proprie, self-catering


Tariful NU include :

·    Taxa de inscriere 90 GBP
·    Taxa pentru cazare 50 GBP pt prima saptamana de cazare
·    Taxa examinare TOLES 150 GBP
·    Transport cu avionul Bucuresti - Londra - Bucuresti 
·    Transfer de la/ la aeroport Londra Heathrow de la 90 GBP/sens  
·    Garantie in caz de daune 300 GBP (returnabila), doar pentru Student House
·    Manuale si materiale de studiu 35 GBP 
·    Asigurare medicala, de bagaje si de anulare

De ce tabere
internationale
in strainatate?

Mirunette International Education
vine in intampinarea voastra cu
tabere de vara in locuri inedite!

O tabara in strainatate este o buna oportunitate de a iesi din zona de confort, de a depasi barierele de comunicare, de a interactiona cu noi culturi si de a experimenta un sistem de educatie diferit. Taberele Mirunette ofera o varietate de programe educationale cu specializare pe domeniul tau de interes.

Vino alaturi de Mirunette intr-o tabara educationala organizata in Anglia, Irlanda, Franta, Germania, Olanda, Spania, Italia, Malta, Elvetia sau Statele Unite ale Americii si ia parte la o experienta educativa de exceptie! Scoli si universitati de prestigiu din strainatate te asteapta cu portile deschise, cu programe complexe ce cuprind lectii interactive de limba engleza, franceza, germana, spaniola sau italiana. Invata sau perfectioneaza o limba straina in timp ce asimilezi o noua cultura, vizitezi cele mai frumoase atractii turistice si legi prietenii cu alte nationalitati.

Experimenteaza o altfel de vacanta! Alege o tabara internationala Mirunette! Vei avea parte de multa actiune, interactiune si distractie in taberele internationale 2017 organizate in strainatate.

Acreditari