Curs Intensiv limba Spaniola - Palma De Mallorca, Spania

curs intensiv limba spaniola palma de mallorca spania.jpg

Tara: Spania
Locatie: Palma De Mallorca
Varsta: 16+ ani
Tip tabara: Curs
Limba studiata: SpaniolaDate incepere
In fiecare zi de Luni a anului 2017
210€

Descriere curs

Mallorca este cea mai populara destinatie turistica din Europa, datorita pozitiei sale geografice, a climatului sau Mediteranean deosebit de placut, a ospitalitatii locuitorilor sai si a bogatiei culturale, inclusiv specialitatile culinare. Scoala unde se organizeaza cursurile de limba spaniola se afla la 10 min de centrul istoric, intr-o cladire eleganta de 3 nivele, cu 14 sali de clasa spatioase cu aer conditionat, completate de o sala de  calculatoare cu acces la internet si o zona de recreere.


Programul cursului intensiv de limba spaniola include:

· Test de evaluare scris si oral 
· Cursuri de limba spaniola: 20 ore/ saptamana (4 ore/ zi, de luni pana  vineri intre orele: 9.30-13.30 in timpul anului sau 16.00-20.00 vara) predate de profesori vorbitori nativi, in grupe internationale de studiu de cca 6-10 studenti
· Materiale didactice bine concepute, disponibile pe perioada cursului
· Certificat de absolvire curs
· Card studentesc si acces la toate facilitatile scolii
· Acces gratuit la internet
· Un program de activitati turistice si sociale ce cuprinde vizite la obiectivele turistice din Palma de Mallorca si imprejurimi (nu include transport si intrari la obiectivele turistice)


Remarca: 

· Se poate opta pentru cursuri de limba spaniola intensiv+sailing, pregatire DELE - tarife la cerere


Date incepere 2017:
In fiecare zi de Luni                                                                                                                                

Date pentru incepatori: 02, 16, 30 Ian; 13, 27 Feb; 13, 27 Mar; 10, 24 Apr; 08, 22 Mai; 05, 19 Iun; 03, 17, 31 Iul; 14, 28 Aug; 11, 25 Sep; 09, 23 Oct; 06, 20 Nov; 04, 18 Dec.

Remarca: Sarbatori legale (nu se tin cursuri): 06 Ian, 20 Ian, 01 Mar, 13 Apr, 14 Apr, 17 Apr, 01 Mai, 15 Aug, 12 Oct, 01 Nov, 6 Dec, 8 Dec, 25 Dec, 26 Dec.      


Tarif curs:

1 saptamana 210 EUR                                
2 saptamani  420 EUR                                
3 saptamani  600 EUR


Tarif cazare:

Familie standard  BB 200 EUR/ saptamana
Familie standard  HB 240 EUR/ saptamana
Familie executive BB 240 EUR/ saptamana
Familie executive HB 290 EUR/ saptamana
Apartament comun Single Room 235 EUR/ saptamana                  


Tariful NU include:

· Taxa inscriere 50 EUR
· Intrari la obiective turistice, transportul in comun si pentru excursii
· Transport cu avionul Bucuresti - Palma - Bucuresti
· Asigurare complexa de calatorie
· Transfer de la aeroport Palma (intre orele 8-22) 60 EUR/ persoana sau 35 EUR/ persoana pentru 2 sau mai multe persoane

De ce tabere
internationale
in strainatate?

Mirunette International Education
vine in intampinarea voastra cu
cele mai bune tabere de vara!

O tabara in strainatate este cea mai buna oportunitate de a iesi din zona de comfort, de a depasi barierele de comunicare, de a interactiona cu noi culturi si de a experimenta un sistem de educatie diferit. Taberele Mirunette ofera o varietate de programe educationale cu specializare pe domeniul tau de interes.

Vino alaturi de Mirunette intr-o tabara educationala organizata in Anglia, Irlanda, Franta, Germania, Olanda, Spania, Italia, Malta, Elvetia sau Statele Unite ale Americii si ia parte la o experienta educativa unica! Scoli si universitati de prestigiu din strainatate te asteapta cu portile deschise, cu programe complexe ce cuprind lectii interactive de limba engleza, franceza, germana, spaniola sau italiana. Invata sau perfectioneaza o limba straina in timp ce asimilezi o noua cultura, vizitezi cele mai frumoase atractii turistice si legi prietenii cu alte nationalitati.

Experimenteaza o altfel de vacanta! Alege o tabara internationala Mirunette! Vei avea parte de multa actiune, interactiune si distractie in taberele internationale 2017 organizate in strainatate.

Acreditari