Welcome to The Pale – Tabara de vara University College Dublin te asteapta!

Link pentru inscrieri: Tabara Internationala de Vara 2020 – University College Dublin

Daca nu ai apucat sa vizitezi Dublin-ul pana acum, ai ratat o parte semnificativa a culturii si istoriei occidentale. Capitala irlandeza s-a bucurat de multa atentie de-a lungul anilor, devenind in timp un punct de intalnire al traditiei si inovatiei.

„In Dublin you are able to celebrate ‘life’, happiness, and history. The culture is focused on being alive, yet aware of the past. All people are welcome.” – Source Trip Advisor

Daca in momentul de fata ar exista o descriere perfecta a locului tindem sa credem ca aceasta ar fi

Asemeni voua , George Bernard Shaw, James Joyce si Oscar Wilde au fost intampinati cu bratele deschise in Dublin, petrecand o parte semnificativa a vietii si a carierei lor aici. Astfel, ne gandim ca cele doua saptamani petrecute in cadrul taberei de vara de la University College Dublin reprezinta metoda perfecta pentru a te familiariza cu mediul academic si a te inspira din stilul de viata irlandez.

Cum spiritul sarbatorilor e tot mai prezent in aceasta perioada, Mirunette doreste sa iti ofere la final un cadou care te va aduce mai aproape de Dublin, iar daca ai avut ocazia sa mergi deja intr-o tabara de vara in Dublin, noi iti vom oferi un motiv sa revii.

Asadar, haideti sa vedem ce presupune aceasta experienta festiva de la University College Dublin.

Hup ya boya, lads!

Pe noi ne-a prins dialectul irlandez traditional. Daca nu iti este pe plac, nu te descuraja. In cadrul taberei de limba engleza de la University College Dublin vei studia engleza literara britanica. Saptamanal, cele 15 ore de cursuri de limba engleza predate de profesori vorbitori nativi in clase multinationale vor fi ideale pentru a-ti perfectiona cunostiintele.

University College Dublin, mediul in care se desfasoara tabara, este una dintre cele mai importante universitati la nivel mondial, clasandu-se in top 1% al institutiilor de invatamant superior. De asemenea este si cea mai mare Universitate din Irlanda, avand peste 30.000 studenti, dintre care 6.000 sunt studenti internationali, proveniti din 125 de tari. Cu siguranta te vei simti inspirat sa inveti, dar si sa interactionezi cu elevi internationali pe tot parcursul taberei. Sansele sunt foarte mari sa te intorci acasa cu contacte si prietenii noi incheiate cu elevi din toate colturile lumii. Cand vei avea timp de asa ceva? Simplu, in cadrul activitatilor interactive de dupamiaza. Distractia e in toi la University College Dublin.

Doing it the Irish Way

Petreceti tematice, seri de karaoke, seara filmului, sunt doar un inceput a ce am pregatit pentru tine in cadrul taberei de vara de la Dublin. Iti vei putea exersa abilitatile sportive si spiritul de lider in cadrul sesiunilor de Basket, Volley sau Badminton. Campusul iti apartine, iar facilitatile sunt ultra moderne.

Asa cum “adevaratele cadouri nu incap sub brad” nici plictiseala nu incape in programul nostru. Cand nu te afli pe terenul de sport cu prietenii, sau socializezi in zonele de reecreere, Mirunette te invita sa vizitezi Dublin-ul in cadrul celor 4 vizite de jumatate de zi. Vom avea ocazia sa ne aventuram prin locuri reprezentative culturii locale precum Dublin & Book of Kells si Malahide Castle.

Doar 4 vizite de jumatate de zi nu sunt suficiente pentru a experimenta propriu zis frumusetea unei tari precum Irlanda, motiv pentru care Mirunette te va purta prin locuri renumite din tara precum Belfast, Cork si Powerscourt Gardens in cele 3 excursii de o zi intreaga. Astfel te vei intoarce acasa cu perspective noi si amintiri frumoase. Sa nu uitam si de multitudinea de poze demne de postat pe social media, stim ca vor fi nenumarate ocazii si obiective demne de fotografiat. #travelphotography

All aboard

Dupa cum am mentionat la inceput, Mirunette a pregatit o surpriza pentru voi. Consideram ca perioada  sarbatorilor de iarna proiecteaza perfect atmosfera festiva a Dublin-ului. Din acest motiv iti oferim un discount pentru a te putea bucura de o experienta de vara de neuitat. Noi te asteptam cu drag sa imbratisam impreuna stilul de viata irlandez si sa ne distram impreuna cat pentru o vara intreaga.

The only way is the Irish way.

Inscrie-te aici: Tabara Internationala de Vara 2020 – University College Dublin