Vrei o vacanta de neuitat? Alege o scoala de top din UK!

Tabara de limba engleza - Bromsgrove School Birmingham

Tabara de lb engleza de la Bromsgrove School, Birmingham

Inca nu stii ce vei face vara aceasta? Mirunette iti face un plan de vacanta de nerefuzat! Petrece doua saptamani intr-o tabara in Anglia si experimenteaza viata unui elev britanic intr-una din cele mai prestigioase scoli boarding din UK in tabara de la Bromsgrove School.

Mirunette organizeaza pentru al 4-lea an la rand tabara de grup de la Bromsgrove School cu predare in limba engleza pentru copiii cu varste cuprinse intre 8 – 17 ani. In fiecare an feedback-ul a fost excelent iar participantii s-au intors acasa cu multe amintiri frumoase si peripetii de povestit parintilor.  

Top 10 motive sa alegi tabara de engleza de la Bromsgrove:

  1. Bromsgrove School este in top 10 al celor mai bune scoli din Marea Britanie, ceea ce inseamna ca vei invata limba engleza alaturi de cei mai buni profesori nativi, acreditati de British Council si de English UK.
  2. La finalul taberei vei primi un certificat de absolvire si un raport personalizat, care sa insoteasca minunatul accent britanic pe care cu siguranta il vei dobandi.
  3. Timp de doua saptamani vei fi cazat intr-una din cele 10 resedinte moderne, localizate in incinta scolii si vei avea optiunea sa stai in camera single sau sa imparti camera cu unul sau mai multi copii internationali. The more, the merrier!
  4. Vei avea la dispozitia ta facilitati de top: sali de clasa spatioase si luminoase, sali de sport si gimnastica, piscina de 25m acoperita si incalzita, studio de dans, club de teatru, studio de artizanat si o biblioteca spectaculoasa! Toate acestea se gasesc intr-un campus de 40 hectare verde, seren, acoperit de copaci si terenuri de tenis, hochei, rugby si cricket.  
  5. Campusul scolii este localizat in comitatul Worcesterschire, la numai 30 de minute de Birmingham – al 2-lea cel mai mare oras din UK, dupa Londra – care asteapta sa fie descoperit de tine! Orasul este locul de nastere al celebrelor companii de automobile de lux Jaguar si Aston Martin dar este faimos si pentru fabrica de ciocolata Cadbury, pe care vei avea ocazia sa o vizitezi! Sweet memories!
  6. Vrei sa descoperi imaginea clasica a Angliei? In tabara internationala de la Bromsgrove School vei avea 4 excursii full-day! Vei vizita renumitul oras studentesc Oxford, vei descoperi casa lui William Shakespeare si vei explora celebrul castel medieval al Angliei, Warwick Castle. Asa ca pregateste-ti aparatul foto pentru a suprinde cele mai frumoase momente si privelisti!
  7. Esti pasionat de aventura si adrenalina? Vei avea ocazia sa petreci o zi intreaga la Drayton Manor Theme Park. Testeaza rollercoaster-ele sau rasfata-te cu inghetata si vata de zahar alaturi de colegii tai internationali. Distractia este garantata iar zambetele vor fi nelipsite!
  8. Atunci cand nu vei vizita obiective turistice sau nu vei avea cursuri de engleza, activitatile de dupa-amiaza din campus te vor tine in priza! Concursuri pe echipe, stafete, cursuri de gatit si de artizanat, toate acestea iti vor testa rapiditatea, spontaneitatea dar iti vor activa si spiritul de echipa!
  9. Fiecare seara din tabara avea o tematica speciala: Disco Black&White, Bromsgrove Mini-Olympics, Film Night, Bowling, Talent Show, Karaoke, International Night. Be creative & stand out from the crowd!
  10. Cu siguranta ca cel mai emotionant moment va fi Festivitatea de Decernare a Diplomelor, unde vei pasi pe scena in aplauzele profesorilor si ale noilor tai prieteni internationali. Atentie! Se va lasa cu lacrimi, imbratisari si multi fluturi in stomac!

 

Te-am facut curios? Iata un sneak peak al taberei in galeria de imagini de mai jos:

Tabara de limba engleza - Bromsgrove School Birmingham Tabara de limba engleza - Bromsgrove School Birmingham Tabara de limba engleza - Bromsgrove School Birmingham Tabara de limba engleza - Bromsgrove School Birmingham Tabara de limba engleza - Bromsgrove School Birmingham Tabara de limba engleza - Bromsgrove School Birmingham