Un alt fel de vis american – Niagara Falls, Montreal si Toronto

Link pentru inscrieri: Tabara Internationala de Vara 2020 – Sheridan College Toronto, Canada

Something different is coming up…

Te gandesti sa explorezi un teritoriu nou, un oras care ofera, pe langa locuri instagramabile, un numar mare de activitati si obiective care asteapta sa fie descoperite? Mirunette iti face cunostinta cu Toronto, cel mai mare oras al Canadei si, totodata, una dintre cele mai vizitate locatii din America de Nord. Fiind considerat capitala economica si culturala a Canadei, orasul ofera, prin pozitia sa foarte apropiata de granita cu Statele Unite, o atmosfera inedita.

Sheridan College este cel mai mare colegiu de Arte din Canada care isi deschide portile pentru tine pe perioada taberei de vara din Toronto. Motto-ul institutiei, “Get creative” va fi reprezentativ nu numai pentru campusul impanzit cu activitati interactive ci si pentru intreaga structura a taberei de vara. Anual, Toronto beneficiaza de 301 zile insorite masurabile (fun fact). Hai sa vedem ce se va intampla in 14 dintre acestea…

“Aboot” time you joined us

Toronto se distinge fata de restul oraselor canadiene prin influentele puternice East Cost americane. Fiind situat foarte aproape de granita, nu este surpinzator ca orasul este considerat un New York alternativ. Toronto este locul prielnic pentru construirea unor amintiri superbe de vara in timp ce iti perfectionezi limba Engleza alaturi de prieteni vechi si noi. Canadienii sunt in general considerati foarte politicosi si sociabili, prin urmare sa nu fii surprins daca te vei imprieteni foarte usor cu localnicii.

What will I learn?

Pe parcursul taberei de limba Engleza de la Sheridan College, vei capata perspective noi si vei avea ocazia sa iti exersezi si imbunatatesti cunostintele de limba Engleza. Vei beneficia de 15h de limba Engleza pe saptamana in clase internationale si posibilitatea de a socializa cu elevi de nationalitati diverse veniti din toate colturile lumii.

Cazarea va fi in campusul Colegiului Sheridan in camere single, cu baie privata, prin urmare confortul va fi garantat, iar singura ta prioritate va fi sa te distrezi copios in timpul activitatilor de dupamiaza.

How “aboot” some fun?

Specialistii Mirunette si monitorii din tabara vor fi direct responsabili de buna ta dispozitie. Ne vom asigura ca te simti integrat si esti dornic sa iei parte la activitatile propuse pentru dupamiezile si serile din timpul taberei. Quiz Night, Treasure Hunt, Disco Night sunt doar o parte din ce am pus la cale pentru tine. Cu siguranta vei gasi ceva tentant in lista noastra de activitati!

Nu se poate sa mergem in Canada fara a vizita cateva dintre obiectivele principale, nu?

Propunem o excursie de doua zile in unul din cele mai importante orase din Canada, Montreal. Astfel vei experimenta un mediu efervescent cu o mostenire culturala cruciala in societatea canadiana moderna. Vei vizita locuri precum Old Port & Old Town, zone care iti ofera nenumarate locuri de vizitat, gustari locale de testat si optiunea achizitionarii de suveniruri pentru tine si cei de acasa.

Cele 4 excursii de o zi in Toronto te vor ajuta sa te familiarizezi cu cele mai frumoase zone ale orasului. Vom vizita locatii precum The CN Tower, Kensington Market si Old Toronto, toate menite sa iti ofere o mostra de autenticitate locala.

Distractia nu ramane doar in Toronto. Cascada Niagara este un adevarat monument al Americii de Nord pe care nu il putem evita. Astfel, ne vom aventura pana la granita dintre tari pentru a vedea vestita cascada intr-un tur cu vasul de croaziera. Se anunta o excursie unica ce va duce la foarte multe amintiri frumoase.

Pentru impatimitii adrenalinei am programat si o vizita de o zi la Canada’s Wonderland, cel mai mare parc tematic de distractii canadian. E locul perfect in care sa te deconectezi si sa imbratisezi aerul de vacanta…la inaltime.

Where do I sign up?

Mirunette nu doreste sa ratezi oportunitatea de a vizita Toronto. Dupa cum poti vedea, avem o lista ampla de activitati pe care ti le propunem. “The Great White North’’ has just gotten a lot sunnier! Te asteptam sa ni te alaturi!

Get a place here: Tabara Internationala de Vara 2020 – Sheridan College Toronto, Canada

Love,

Echipa Mirunette