Testimonialul castigatorului Mirunette Language Competition 2014

Castigator Mirunette Language Competition 2014

Mirunette Language Competition (concurs de limba Engleza), a fost un prilej bun prin care mi-am descoperit pasiunea pentru studiul limbii Engleze!

Draga echipa Mirunette, M-am intors de cateva zile din vacanta de doua saptamani petrecuta in Edinburgh, la Fettes College, si parca nu-mi gasesc locul. Ma bucura reintalnirea cu familia, cu prietenii, cu toate cele care ma leaga de “acasa”, dar imi este foarte dor de experienta minunata traita in Scotia!

Premiul oferit prin MLC - Concurs de limba Engleza
Premiul oferit prin MLC – Concurs de limba Engleza

M-am plimbat prin multe tari si am vazut multe civilizatii, mai mult sau mai putin diferite de a noastra, insa vacanta petrecuta la Fettes College este si va ramane cu totul speciala in amintirea mea. Este minunat sa poti calatori impreuna cu familia si sa te bucuri de tot ce inseamna confortul pe care prezenta parintilor ti-l poate asigura, insa a petrece 2-3 saptamani impreuna cu alti copii de aceeasi varsta, dar din diferite parti ale lumii este cu totul special!

In tot acest timp nu a mai contat daca eram austrieci, germani, romani, chinezi, italieni, spanioli, japonezi, rusi sau alta nationalitate, cu totii eram prieteni, invatam impreuna, calatoream impreuna si ne distram impreuna! Astfel am ajuns sa-mi fac prieteni din locuri la care pot doar sa visez si care m-au ajutat sa aflu foarte multe despre tarile lor.

Cat despre profesori…am doar cuvinte de lauda si multumire! Sunt absolut minunati! Au reusit deopotriva sa ne ajute sa depasim diferentele culturale dintre noi, dar si sa aprofundam cunoasterea limbii si civilizatiei britanice, si mai cu seama scotiene. Fiecare lectie a fost lucrata in detaliu, atat in ce priveste informatia cat si metodele de predare. De foarte multe ori “lectiile” noastre se desfasurau in locuri care ne ajutau sa intelegem mai bine ceea ce ni se preda: la Muzeul de istorie , la Muzeul Monetariei sau la Muzeul de Stiinte Naturale.

Nu vreau sa uit de Lucia, buna si draga noastra prietena si coordonatoare de grup! Grija pe care ne-a purtat-o si atentia cu care ne era mereu alaturi sunt lucrurile care ne-au facut sa ne simtim in siguranta. Este un om minunat si o imbratisez cu drag!

Draga echipa Mirunette, nu am cuvinte sa va multumesc pentru sansa pe care mi-ati dat-o oferindu-mi un premiu atat de generos! Vreau sa stiti ca am trait la maxim aceasta experienta si m-am bucurat de fiecare clipa traita in Edinburgh, la Fettes College. Sper din tot sufletul sa aveti succes in tot ceea ce faceti si pe viitor sa dati ocazia cat mai multor copii sa se bucure de ceea ce inseamna vacantele active Mirunette! In ceea ce ma priveste, va rog sa contati pe mine si la viitoarele concursuri! 😉

Inca o data, va multumesc din suflet si va promit ca voi ramane mereu un prieten Mirunette!

Ruxandra Sunel, castigatoarea taberei de 2 saptamani de la Fettes College.