Tabere internationale in strainatate, vara 2015. Descopera destinatii inedite!

Tabere internationale Mirunette 2015

Atmosfera de sarbatoare, decoratiunile stralucitoare, darurile asezate sub bradul impodobit, reuniunile familiale si festive…sunt doar cateva dintre motivele pentru care luna Decembrie este una dintre cele mai indragite din an!  Si pentru ca este perioada cand dorintele devin realitate, iar surprizele se tin lant, am lansat o oferta mai bogata de tabere internationale in strainatate pentru anul 2015, cu noi destinatii atractive!

Unde iti doresti sa calatoresti in vacanta de vara? Fie ca alegi o tabara in Anglia, Irlanda, Scotia, America, Malta, Germania, Franta, Elvetia sau China, iti vei imbogati considerabil vocabularul de limbi straine, vei invata sa te exprimi cu mai multa usurinta in limba straina preferata, vei vizita locuri incantatoare si obiective celebre si nu in ultimul rand, te vei distra pe cinste si iti vei face prieteni internationali din intreaga lume! Taberele internationale sunt experiente unice, iar legaturile formate aici, puternice, nu se rup niciodata! Mai mult, iti vei dezvolta spiritul de independenta, vei invata sa iti asumi noi responsabilitati si totodata, sa te integrezi intr-o echipa, intr-un mediu de o mare diversitate culturala.

O tabara de limba engleza, franceza, germana, spaniola, italiana sau chineza, ce vei alege pentru vara 2015? Am dat deja startul inscrierilor, asadar grabeste-te sa iti rezervi un loc, inca de acum! 😀

Descopera NOI destinatii de tabere internationale!

Tabara de grup de limba engleza in MALTA (varsta: 12-17 ani)

Tabere internationale - Tabara engleza Malta Un colt de paradis in inima Mediteranei, Malta este o destinatie fantastica daca iubesti soarele, marea si distractia, insa in acelasi timp, vrei sa iti aprofundezi cunostintele de limba engleza!

Orasul Valletta, capitala Maltei, este inscris pe lista patrimoniului cultural mondial UNESCO. Malta s-a aflat sub dominatie engleza timp de 164 ani, asadar, vei descoperi influente puternice din cultura britanica. Cazarea se realizeaza la un hotel de 4* cu piscina, localizat in Qawra, o zona superba din nord-estul Maltei! Afla mai multe detalii despre tabara in Malta!

Tabara de limba engleza Oxford & Cambridge, Anglia (varsta: 14-17 ani)

Tabere internationale - Tabara engleza Cambridge Oxford

Tabara Oxford & Cambridge este o oportunitate excelenta de a experimenta viata de student in cadrul celor mai prestigioase Universitati din Anglia, clasate in topul celor mai importante Universitati din intreaga lume!

Prima parte a programului se desfasoara la Colegiul Jesus, situat chiar in centrul orasului Oxford, iar partea a II-a la Colegiul St. Edmund’s College, unul dintre cele 31 de Colegii ale renumitei Universitati Cambridge. Afla mai multe detalii despre tabara Oxford & Cambridge, Anglia!

Tabara de grup de limba engleza – Duke of York’s Royal School, Anglia (varsta: 8-17 ani)

Tabere internationale - Tabara engleza AngliaScoala a fost fondata de printul Federick, Duce de York, in anul 1801, si inca isi pastreaza conexiunile regale, in prezent fiind patronata de catre Ducele de Kent. In acest an, scoala a investit 25 milioane lire pentru renovarea completa a campusului!

Scoala este localizata in comitatul Kent, supranumit „Gradina Angliei”. Facilitatile campusului includ: sali moderne de cursuri, cladiri noi de cazare, sala de sport, terenuri de fotbal, tenis, squash, cricket, volei, baschet, pista de atletism si piscina acoperita. Afla mai multe detalii despre tabara de engleza de la Duke of York’s Royal School!

Tabere internationale in America

Tabere internationale - Tabara Los Angeles Tabere internationale - Tabere America

In topul preferintelor copiilor, raman, si in acest an, taberele in SUA – „tara tuturor posibilitatilor„! Descopera astfel taberele in New York – „orasul care nu doarme niciodata”, taberele in Miami, Fort Lauderdale – „Venetia Americii” si taberele in Los Angeles – „capitala creativitatii”, unde a fost creat visul Hollywoodian!

Pentru mai multe informatii si oferte personalizate pentru taberede vara in strainatate, te invitam pe site-ul www.mirunette.ro

Alege tabere de vara SUA, cu Mirunette 🙂