Tabara de Engleza Rider University, New York, 2017, 02 -16 aug Mirunette (3)

rider universityrider university

Tabara de vara de limba engleza in NY USA Aug 2017.

Buna seara, dragi părinți!  Sau buna ziua, depinde cand cititi mesajul cu diferenta de fus orar.

Tocmai ce am sosit si am hotarat sa va trimit imediat cateva randuri de aici din tabara de la Rider University New York.

Sambata dimineata copii au fost la cursuri pana la 12.00 apoi la masă de prânz si din nou la cursuri de la 13.00 la 16.00. Au fost chiar incantati! Curios, nu? Cursurile in aceasta tabara sunt foarte îndrăgite de puiuti. Profesorii sunt pe gustul lor… Am avut 2 cursuri deoarece vom avea 4 zile cand nu vom face ore de curs. Si in program avem 30 h de lectii de limba engleza.

Dupa_- amiaza am vizitat Universitatea Princeton si orasul. A fost foarte relaxant. Seara am avut karaoke. La 12.00 stingerea.

Duminica dupa micul- dejun la 9.00 au inceput cursurile unde se merge cu multa placere. După masă de prânz am vizitat Columbia University unde a studiat Obama si New York University care este absolut imensa. Am vizitat si Greenwich Village unde este un parc foarte frumos. Duminica seara ne-am pregatit de discoteca, ce a fost asteptata cu entuziasm.

Luni vom pleca sa vizitam Niagara Falls . Drumul este lung de 7- 8 h. Avem cazare acolo pentru o noapte si ne vom intoarce seara in campus in tabara de engleza.

Cam atat deocamdata.

Va transmitem salutări de aici din NY!

Mary si cei multi Miruneti

Pentru a fi la curent cu ce se intampla in tabara de la Rider University, New York , puteti accesa albumele foto de pe Facebook, sau Google Photos care vor fi actualizate pe parcursul taberei cu noi fotografii!

rider university

rider university