Tabara redusa in Cambridge – oferta Mirunette

Tabara redusa in Cambridge - propunerea MirunetteMathematical Bridge Cambridge

Mirunette revine cu o noua oferta creata special pentru clientii sai. Prin inscrierea pana la data de 5 martie, clientii interesati vor beneficia de 100 de GBP discount pentru una dintre taberele de la Cambridge, Oxfordshire si Bristol.

Saptamana aceasta este dedicata taberei de la Hughes Hall, University of Cambridge. Orasul universitar Cambridge este locatia ideala pentru tinerii care vor sa se familiarizeze cu sistemul de invatamant britanic de elita. Tabara de la Hughes Hall este ocazia perfecta pentru elevi de a intra in rolul unui student international ambitios la o universitate de elita.

Programul taberei de vara se desfasoara in cadrul campusului Hughes Hall, situat la aproximativ 15 minute de mers pe jos de centrul orasului si de principalele atractii turistice. Campusul se afla totodata in apropierea parcului Parker’s Piece. Fondat in anul 1885, Hughes Hall ofera un campus perfect in stilul caracteristic zonei, cu cladiri din caramida rosie in stil victorian, terenuri si gradini incantatoare. Este clar ca locul si atmosfera este prielnica pentru a dezvolta dorinta copilului spre excelenta. Din acest motiv, ne-am decis sa oferim copiilor o tabara redusa in Cambridge.

Factor important in pregatirea multiculturala

Prin alegerea acestei tabere educationale, elevul va fi pus in contact direct cu aspecte culturale britanice. Fiind pus in fata unei culturi noi pe care cel mai probabil o va imbratisa, copului are sansa de a-si dezvolta abilitati precum inteligenta emotionala, cunostintele practice, gandire critica si analitica. Aceste deprinderi se datoreaza efectelor benefice aduse de cunoasterea si imbunatatirea unei limbi straine, stilului didactic interactiv, abilitatilor de socializare dezvoltate (necesare in comunicarea cu persoane provenite din culturi diferite).

Ce ofera concret o tabara in Cambridge

In ceea ce priveste cursurile de limba engleza disponibile in program, ne vom asigura ca vor fi atat utile in perfectionarea personala si profesionala cat si interactive si incitante. Vei avea parte de 20 lectii de cursuri de limba engleza predate de vorbitori nativi si specialisti in domeniu, persoane prietenoase care nu numai ca iti vor facilita experienta de invatare, ci vor avea ca prioritate sa te inspire si sa te determine sa te simti binevenit in tabara. Stai linistit, tot efortul depus nu va trece neobservat, deoarece la finalul cursului se va oferi un certificat de absolvire acreditat British Council, dar si un raport de evaluare, care mai mult ca sigur vor fi de folos in viitor.

Cazarea se face in camerele double in care locuiesc studentii universitatii in timpul anului.  Totusi, sunt disponibile si cateva camere single, insa dispunerea camerelor si a bailor difera in functie de cladirea de cazare si nu pot fi rezervate in avans. Supravegherea se face 24/24, iar in ceea ce priveste mesele, acestea sunt servite in cadrul cantinei campusului. In cazul excursiilor, panzul este oferit la pachet.

Activitatile extracurriculare – garantia unei experiente reusite!

Pe langa magia orasului, experienta desavarsita este completata de lista activitatilor din tabara. Drintre acestea, amintim sporturile in echipa si activitatile fizice individuale, menite sa mentina conditia fizica, stilul de viata sanatos si activ, cat mai ales lucrul in echipa. Este bine cunoscut faptul ca in universitatile din Cambridge socializarea este o preocupare continua, fapt ilustrat de multitudinea spatiilor de recreere, prin care se pot pune in practica aptitudinile de comunicarea in discutii cu elevi din diferite culturi, nefiind deloc neobisnuit sa se lege prietenii de durata cu aceste persoane. Totodata, prieteniile isi gasesc locul printre elevii taberei si datorita activitatilor precum jocuri in echipa, quiz, film, fashion show, disco. Credem ca o tabara redusa in Cambridge ar spori sansele de a atrage copii interesati de excelenta academica de elita!

Excursiile reprezinta cu siguranta factorul hotarator pentru alegerea acestei speciale tabere. Programul taberei include 6 excursii educationale de o jumatate de zi in Cambridge, dar si o excursie de o zi intreaga. Excursiile educationale vor fi la Londra & River Thames Cruise sau Winsdor & Winsdor Castle.