Tabara de Engleza Oxford si Cambridge, UK, 23 iul -06 aug Mirunette (3)

Oxford si CambridgeOxford si Cambridge

Tabara de grup Oxford si Cambridge 2017

Dragii noștri,

*No news mens good news!*  Dacă nu ați primit vesti de la noi în ultima vreme înseamnă ca totul este f bine.

Într-adevar, ne simțim excelent, participam la toate cursurile și fără lipsa  de modestie va spunem ca noi, Mirunettii  am obținut cel mai mare punctaj la entrance test. Suntem intr-o continua activitate toată ziua, însemnând ore, proiecte și teste dimineața, iar după amiaza vizite în oraș la muzee, concursuri sportive sau ore de inițiere în jocul de crichet. Dar parcă tot mai interesant rămâne fotbalul și noi am dovedit ca suntem *the best*.

Ieri am vizitat The Ashmoleum Museum,un loc cu o mare încărcătură istorica, unde am aflat multe lucruri despre începutul civilizației multor popoare! Când soarele a fost mai generos cu noi ne-am plimbat prin parcul Colegiului și bine înțeles drept recompensa a activității noastre, am mers la shopping, toții băieții cumpărându-ne renumiții pantofi sport Nike -fara de care nu existi- iar fetele, bineînțeles tot felul de truse pentru machiaj, doar e vacanta, nu-i așa? Mâine dimineață plecam în excursie la Bath! We can hardly  wait!

Va îmbrățișăm cu drag și poate ne mai trimiteți și noua câteva din cele peste 30 de grade pe care le aveți în București noi conservandu-ne la sub  20 .

Pentru a fi la curent cu ce se intampla in tabara de la Oxbridge, puteti accesa albumele foto de pe Facebook, sau Google Photos care vor fi actualizate pe parcursul taberei cu noi fotografii!

GL – Georgina I

oxford si cambridge

oxford si Cambridge

oxford si cambridge

oxford si cambridge