Tabara de Engleza Oxford si Cambridge, UK, 23 iul -06 aug Mirunette (2)

Tabara de Engleza Oxford si CambridgeTabara de Engleza Oxford si Cambridge

Tabara de grup Oxford si Cambridge 2017

Dragii noștri ,

Iată ne-am văzut visul cu ochii și am ajuns in locul cu cele mai grozave universități din lume : Oxford, unde ne-a adus un autocar elegant ce ne- a așteptat la aeroportul Heathrow. După o ora și jumătate ne-am cazat in complexul căminelor studențești aparținând colegiului „Jesus” unde ne desfășuram activitățile in fiecare zi .

Am înjumătățit imediat numărul gradelor pe care le-am lăsat plecând din București și ne-am bucurat de o seara răcoroasa in care am fost nevoiți sa ne punem chiar și hanoracele pe noi. Astazi am făcut un tur al frumosului oraș vizitând multe obiective, colegii precum Christchurch și librăria Bodleian .

După masa de prânz am susținut testul de limba engleză și așteptăm cu emoție rezultatele maine dimineața pentru a vedea grupa la care vom fii repartizați .

Seara a unit elevii din toate țările participante in cadrul unei activități implicante „Speed Dating „. Prima zi de tabăra s-a dovedit a fi mai mult decât promițătoare.

Pentru a fi la curent cu ce se intampla in tabara de la Oxbridge, puteti accesa albumele foto de pe Facebook, sau Google Photos care vor fi actualizate pe parcursul taberei cu noi fotografii!

GL – Georgina I

Tabara de Engleza Oxford si Cambridge

Tabara de Engleza Oxford si Cambridge