Tabara Londra, Edinburgh, Cardiff – 3 Capitale (tabara limba engleza) – VII

IMAG1145

Buna seara de la noi,

Grupul a ajuns cu bine inapoi la Londra, dupa o alta zi de calatorit cu autocarul, dar copiii si-au revenit repede pentru ca majoritatea au dormit in autocar si au fost in forma asta seara cand au avut de prezentat proiectele. Maine vor afla care a fost grupul castigator si tot maine vor primi si certificatele de participare la cursuri. Toti s-au descurcat minunat, iar insotitoarele noastre din Anglia au fost foarte mandre de ei.

Azi vom avea o zi plina, London Eye, plimbare prin The City of London, iar apoi seara musicalul Fantoma de la Opera, pe care o asteptam toti cu nerabdare.

Copiii incep sa realizeze ca le-a mai ramas putin timp de petrecut impreuna si deja se simte nostalgia si regretul printre ei. Si-au facut toti prieteni noi si cred ca este o experienta din care au invatat multe si care nu are cum sa fie altfel decat benefica. Cred ca-si vor aminti mereu cu placere de perioada petrecuta impreuna in aceasta tabara si ca vor tine legatura cu prietenii noi pe care si i-au facut aici.
De asemenea mai pot prezice  si ca vor dormi cateva zile la rand…:))))

Azi in Londra nu am acces la calculator asa ca va voi mai trimite poze mai multe de la noi de acasa.

Pana atunci o zi buna si sa ne vedem cu bine la aeroport la intoarcere!

Cu drag,
Anamaria (group leader)

IMAG1164 IMAG1123 IMAG1127 IMAG1130
CLICK AICI pentru mai multe fotografii – ultimele poze primite se afla la finalul albumului foto

.