Tabara limba germana Berlin – Germania (6)

(1)
Bună dimineața!

Acesta este ultimul mesaj pe care vi-l trimit înainte de sosirea noastra. Probabil ați aflat deja ca am reușit în final să vizităm cupola parlamentului, după ce miercuri dimineața la 7:00 am plecat împreună cu jumătate din ei să stam la coadă. Tot miercuri majoritatea a vizitat muzeul Pergamon, un must see al Berlinului, iar miercuri seara cam toți au fost prezenți la sărbătoarea americana in parcul de distracții. Joi după curs ne-am îndreptat spre parlament, iar apoi au mai rămas puțin la cumpărături. Seara cei mai multi s-au dus la clubul Matrix unde au dansat și au socializat.
Programul de astăzi este puțin diferit, întrucât cei de la nivelul C1 au scris deja ieri testul iar astăzi vor vizita împreună cu profesorii universitatea Humboldt.
Ultimele activități de zi se împart între fabrica de ciocolată Ritter sport, Berlin story, si viata din subteran a Berlinului.
Cina va fi sub forma unui barbeque în grădină iar apoi la 20:00 și noi ne vom alătura celor care participa la petrecerea de rămas bun.
Sosirea are loc mâine la 11.50 si desi aceste două săptămâni la Berlin au fost foarte frumoase, cred că se bucura cu toții ca ajung acasă.

Pe curand!

Laura (group leader)

(3) (9) (14) image (1)

 

CLICK AICI pentru mai multe fotografii – ultimele poze primite se afla la finalul albumului foto

.