Tabara limba germana Berlin – Germania (2)

image13Buna ziua!

Dupa activitatile de luni la pranz, majoritatea a optat seara pentru o vizita prin Berlin si un lightshow care se desfasura in vecinatatea Reichstagului, pe malul raului Spree. In aceeasi plimbare am poposit si la poarta Brandenburg si la cancelaria unde isi desfasoara activitatea doamna Angela Merkel. Proiectia impresionanta cu o durata de 30 de minute are loc in fiecare seara de vara, asa incat si cei 5 baieti care au optat pentru fotbal o sa aiba ocazia sa o vada in urmatoarele zile, inscriindu-se la activitatea respectiva.
Marti foarte multi au optat pentru shopping in timp ce Ioana, Decebal, Marc, Radu si Teo au prins locuri la Zoo, vizita care le-a facut insa mare placere. Spre seara mai multi au optat insa sa se odihneasca si sa petreaca timpul in hotel. Este adevarat ca programul poate deveni usor obositor datorita activitatilor care solicita mersul pe jos, insa din fericire le este permis sa mai sara peste ele atunci cand isi doresc.
Miercuri este ziua muzeelor, iar ei pot alege printre altele intre muzeul evreiesc, muzeul cel nou sau cel vechi.
Seara insa toti participantii vor lua parte la o activitate comuna, si anume o sarbatoare germana care cu siguranta o sa le fie pe plac.
Numai bine si pe curand!

image image1 image2 image3 image4 image5 image6 image7 image8 image9 image10 image11 image12

photo 6 photo 7