Tabara lb engleza University of Edinburgh, Scotia (2)

Buna dimineata,

Ne bucuram sa va spunem ca toti ne-am trezit in prima zi la timp si am fost punctuali la micul dejun, unde am experimentat traditionala fasole cu carnati πŸ™‚

Β 

Dupa ce am mancat bine, ne-am strans cu totii pentru testul de limba engleza in urma caruia am fost repartizati in clase.

Steve – Director of Study – a fost foarte incantat de nivelul copiilor nostri la limba engleza. I-a fost destul de dificil sa ii repartizeze in clase tinand cont bineinteles si de varsta.

Dupa primele ore in care am interactionat si imprietenit cu colegii internationali, am plecat in Edinburgh, pentru „Get to Know Edinburgh”. Am fost impartiti in grupe deΒ 3 sauΒ 4 studenti, ni s-a dat harta si un chestionar de completat cu lucrurile pe care trebuia sa le descoperim. Eu am mers impreuna cu Sara si Ilinca, baietii au facut toti 4 echipa iar Tania, Vanesa, Anastasia si Maria au format o alta echipa.

A trebuit sa facem un selfie cu statuia catelului Bobby:

Am descoperit cafeneaua care contine in denumire un animal, „The Elephant House”, unde J.K.Rowling a stat si a scris Harry Potter:

Ne-am continuat drumul spre Catedrala unde a trebuit sa descoperim culorile inimii din asfalt:


Am facut poza cu National Gallery, am fost la Castel, am gasit oglinda deformata de la Camera obscura si am facut un selfie si am aflat de ce in „Grassmarket” nu este iarba πŸ™‚

Desi ne-am facut botezul de cetatean Scotian, deoarece am experimentat o ploaia scotiana, din toate directile a fost distractiv sa gasim singuri punctele de interes din Edinburgh.

Seara am avut Karaoke si Military fitness. Iancu si Andrei au fost cei mai curajosi si s-au inscris la Fitness, iar toati ceilalti am fost la Karaoke unde fetele ne-au incantat cu vocile lor πŸ™‚



Prima zi a fost minunata, dar azi ne asteapta o zi si mai frumoasa, e soare si vom merge la Castelul din Edinburgh dupa ore.

Cu drag,
ai vostri Scotieni πŸ™‚

PS: cateva poze din camera πŸ™‚

Alege tabere de vara Scotia.