Tabara grup lb. Engleza, Cal State University, Los Angeles USA 28 iul-11 aug – Mirunette 2016 (2)

Cheers from Los Angeles!

Au fost 2 zile pline pentru noi, dar pe cat de pline pe atat de palpitante! Ieri dimineata am vizitat Hoover Dam, un baraj uriaș situat pe granita intre doua state: Arizona si Nevada! Aici s-au filmat scene din multe filme cunoscute – este intr-adevăr o constructie impresionanta. Fara sa zăbovim prea mult – intre noi fie vorba, a fost cald sa ne coacem – si nu inainte de a face un pit stop la „Cooling station” (niște ventilatoare uriașe in aer liber in dreptul cărora te puteai răcori) am fost sa mâncam de pranz.

A doua parte a zilei a fost mult așteptata de catre toata lumea: am vizitat fabulosul Las Vegas. Da, este absolut FA-BU-LOS!! Am facut o gramada de poze cu celebrul semn de la intrarea in oras (poze care firește sunt acum pe profilul de Facebook al tuturor : ) ), apoi am cumparat suveniruri de la cel mai mare souvenir shop din lume!

Orașul Las Vegas este un colaj de clădiri, reclame si lumini, care mai de care mai sclipitoare si colorate. In tot acest Caleidoscop ne-a facut tuturor placere sa facem cumpăraturi „ca romanii” (a se citi romani din Imperiul Roman adica!!) unde altundeva decat la Cesar’s Palace! Sub „cerul albastru” construit artificial deasupra tuturor spațiilor comune din Mall, printre coloane clasice, fântâni si statui ecvestre, au fost luate cu asalt Victoria’s Secret, Nike, Pandora, si alții… Iar seara s-a terminat cu o plimbare pe Las Vegas Strip si cu cina la Hard Rock Cafe, cu muzica live, burgeri, salate si schimburi de impresii. Nivel de încântare: maxim!!

Astazi am pornit dis-de-dimineata catre Los Angeles, facand o oprire intermediara la un outlet. „A Little shopping never killed nobody”! :))

Drumul desi teoretic lung, a zburat efectiv fără sa ne dam seama printre râsete, cântece, jocuri de cărți si dintr-o data ne-am trezit printre palmierii din LA. Aici vremea este excelenta, briza, temperatura perfecta (inca nu ne-am obișnuit cu Fahenheit deci nu as putea da cifre exacte), iar Campusul este tot ce si-ar putea dori orice student vreodată (fie el si pe timp de vara!).

Toata zona este plină de verdeața, ne-au întâmpinat deja o veverița super curioasa si un iepuras simpatic (da, vii, se plimbau si ei prin campus, ca băieții), avem doua piscine (au fost deja testate in nenumărate rânduri pana la aceasta ora, confirmam: corespund tuturor standardelor!), terenuri de baschet, terenuri de volei de plaja (cu nisip!), cafenele, zone de relaxare… Totul e nou si frumos!

Seara s-a încheiat in valuri de aplauze (la propriu!) la Karaoke, unde am fost impresionați cu toții de niște voci si tehnici muzicale demne de Vocea Romaniei 🙂 proud to be Romanian!

Sa nu uit: Maine mergem la Hollywood! Autografe la întoarcere, pe Otopeni. Fara presa. Suntem deja siguri ca va fi memorabil.

Until then,
Un bacio forte!

Miruna P. & Valeria A. – Group Leaders

Pentru a fi la curent cu ce se intampla in tabara de la California State University, puteti accesa albumul foto de pe Facebook sau Google Photo, care vor fi updatate in fiecare zi.