Vrei sa te bronzezi cot la cot cu vedetele internationale pe plajele din Miami?

Tabara in Miami 1

Alege tabara Mirunette de la Fort Lauderdale!

Kim & Kourtney Kardashian, Will Smith, Shaquille O’Neall, Liz Taylor, Celine Dion sau Michael Kane sunt doar cateva dintre celebritatile cu care poti avea sansa sa te intersectezi vara aceasta.

Petrece 2 saptamani de vis in The Sunshine State alaturi de Mirunette si descopera cea mai faimoasa destinatie estivala de pe continentul american intr-o tabara internationala!

Este al 5-lea an consecutiv in care Mirunette organizeaza tabara de engleza din Miami, Fort Lauderdale, USA pentru tinerii cu varste cuprinse intre 13 – 20 ani. De fiecare data, participantii s-au intors cu zambetul pe buze, bronzati, cu bagajele incarcate si cu amintiri frumoase. Si au legat prietenii noi, ce dureaza o viata!

Plaje aurii, apa cristalina, palmieri exotici, restaurante exclusiviste si case de vacanta ale celebritatilor. Sounds too good to be true? Alege tabara de engleza din Miami si iti garantam o vara magnifica alaturi de Mirunette!

Ce vei invata?

Vei avea 15h de limba engleza in fiecare saptamana in clase internationale, cu profesori acreditati, vorbitori nativi, intr-una din cele mai bune scoli de limba engleza din America de Nord. Arta conversatiei este tema centrala a lectiilor de limba engleza din tabara Mirunette ce se bazeaza in special pe activitati interactive dintre cele mai variate, atat in clasa cat si in afara ei.

Unde vei sta?

Timp de doua saptamani vei fi rasfatat intr-un hotel de 4 stele alaturi de tineri de varsta ta din toata lumea! Te vei simti young and restless intr-un spatiu modern si foarte bine supravegheat. Piscina este locul de intalnire dupa o zi plina de activitati, fie pentru relaxare fie pentru inca o portie de distractie pe cinste alaturi de prietenii tai, cu jocuri, tumbe si filmulete amuzante.

Ce vei vedea?

Cei pasionati de stiinta si tehnica vor avea ocazia sa viziteze agentia spatiala americana NASA Kennedy Space Center. Pentru amatorii de senzatii tari excursia in Key West nu trebuie ratata – cel mai sudic punct continental din SUA – unde iti vei clati ochii admirand casele in stil caraibian, vegetatia tropicala si iti vei potoli setea cu apa de cocos.

Cum te vei distra?

Tabara din Miami este plina de excursii si activitati care vor fi pe placul tuturor. De la valurile de pe plaja vei ajunge la binecunoscutele valuri mexicane din tribunele unui meci de baseball dar si la cina in renumitul Hard Rock Café. Iubitorii de animale exotice vor avea o intalnire speciala cu aligatorii din Parcul National Everglades (pe care NU iti recomandam sa ii hranesti). Te vei da in cele mai tari rollercoastere in Parcul Universal Studios si vei explora platourile de filmare ale celor mai celebre emisiuni si filme americane.

How about a shopping spree?

Last but not least, Mirunette iti recomanda sa vii in tabara cu un geamantan GOL – pe care il vei umple pana la refuz cu ultimele noutati in materie de fashion si gadget-uri. De la boutique-shops cochete la centre comerciale de mii de metri patrati cu magazine si branduri, Miami le are pe toate. Nu uita sa iti iei un suvenir inscriptionat cu lovemark-ul orasului: I love Miami. It is a must!

Iata un sneak peek al destinatiei ideale pentru vara aceasta! Vrei sa aflii mai multe detalii despre tabara din Fort Lauderdale, Miami? Sau vrei sa alegi o alta tabara in SUA? Descopera propunerea noastra pentru aceasta vara! Locurile sunt limitate, vacanta a inceput!

 

Tabara in Miami 2Tabara in Miami 3

Tabara in Miami 8 Tabara in Miami 4 Tabara in Miami 7 Tabara in Miami 6 Tabara in Miami 5