Tabara grup ski & snowboard, Verbier, Elvetia, 4-11 Feb – Mirunette 2017 (ziua 2)

Tabara de ski & snowboard VerbierTabara de ski & snowboard Verbier

Dragii nostri,

Trebuie sa va marturisim ca avem atatea „pe cap” in tabara de ski & snowboard incat abia daca apucam sa ne tragem sufletul!! Dara-mi-te sa mai și povestim!! Prima parte a zilei pe partie a fost minunata, am invatat tricks-uri noi si am capatat deja mai multă incredere in fortele proprii. Vremea tine cu noi, ninge ca in povesti, iar zapada este perfecta!!

Dupa amiaza am ajuns inapoi la cabana doborati de aerul tare de munte dar ne-am redresat rapid cu o ciocolata calda și buna!! Numai buna pentru a avea forte proaspete pentru urmatoarea activitate: aici copiii au putut opta intre a merge la piscina sau a juca Wii 🙂

Cina din seara aceasta a fost festiva, intrucat am avut primul nostru sarbatorit!! LA MULȚI ANI, ALEEEEEX!!! Am cantat, am ras si glumit si ne-am delectat cu cate o felie de tort!!!

Seara s-a incheiat magic: vremea de afara este pur și simplu de poveste, asa ca prin ceata groasa am strabatut trasee misterioase cu torte aprinse!!

Nu vom spune nimanui (ca oricum e greu de crezut!) ca toata lumea a picat lat de oboseala și a cerut sa ne întoarcem la cabana cu aproape jumătate de ora mai devreme 🙂 dar este cu siguranta acel tip de oboseala placuta, care ne face sa ne cuibarim in pat cu zambetul pe buze, visand surazator la ziua ce urmeaza.

Mai jos gasiti o scurta selectie de poze, iar albumul complet din tabara de ski si snowboard il puteti vedea pe Facebook sau Google Photos!

Cu drag,
Miruna, Cristiana & The Snow Squad xx

Tabara de ski & snowboard Verbier

Tabara de ski & snowboard Verbier

Tabara de ski & snowboard Verbier

Tabara de ski & snowboard Verbier

Tabara de ski & snowboard Verbier

Tabara de ski & snowboard Verbier