Tabara grup limba engleza Oxford Brookes University 4-11 august (3)

Tabara Mirunette Oxford BrookesTabara Mirunette Oxford Brookes

Stimati parinti, am revenit cu mesajul de final din tabara Mirunette Oxford Brookes University!

Sambata, ultima zi de tabara, a fost dedicata vizitarii unui orasel incantator, Stratford-upon-Avon, locul de nastere al lui William Shakespeare. Duminica inainte de masa, in putinul timp ramas liber pana la transferul la aeroport, am mai mers o data in centrul Oxfordului pentru a cumpara suveniruri. Ne-am luat ramas bun de la acest oras caracterizat de un farmec deosebit cu speranta de a ne reĆ®ntoarce curand.šŸ˜ƒ Dar cea mai grea a fost despartirea unii de altii la Otopeni…šŸ˜„

Tabara Mirunette Oxford Brookes University
Tabara Mirunette Oxford Brookes University

Nu ne mai ramane decat sa le multumim celor de la Mirunette Education pentru generozitatea si profesionalismul lor si pentru deosebitul merit de a sustine tinerele valori in formarea lor ca elevi si ca oameni. Ca si Group Leader, pot sa confirm cu toata convingerea ca orice efort a meritat. Acesti tineri au dovedit in fiecare zi un imens potențial intelectual si uman. Ne-au facut cinste si ca si indivizi, si ca si grup. Intr-un mod discret si modest, Romania a mai castigat un vot de incredere si de recunoastere internationala prin ei.

A fost o onoare si o bucurie pentru mine sa indeplinesc sarcina de grup liber a acestor tineri deosebiti. Felicitari si parintilor pentru implicarea lor in educatia copiilor.

Anamaria D – group leader tabara Oxford Brookes

P.S. Va lasam in continuare sa va bucurati de toate fotogafiile din tabara in albumele de pe Facebook si Google Photos!