Tabara grup lb. Germana Bad Schussenried Germania 21 aug-03 sep 2016 Mirunette (9)

Tabara grup lb. Germana Bad Schussenried Germania 21 aug-03 sep 2016 MirunetteTabara grup lb. Germana Bad Schussenried Germania 21 aug-03 sep 2016 Mirunette

Dragi parinti, continuam jurnalul din Germania cu noi randuri!

Astazi a fost o zi destul de linistita, desi activitatile intreprinse au fost destul de variate. Dupa orele de curs si masa de pranz, juniorii au mers insotiti de catre personalul taberei in oras, unde au putut face ceva cumparaturi sau pur si simplu o plimbare in aer liber. Cei peste 14 ani au avut si ei parte de o astfel de tura, dar incepand cu ora 16.00, cand au terminat orele de curs.

Cum spuneam si in randurile de mai sus, activitatile au fost variate, interesante si adaptate nivelului lor de varsta. Unii au facut origami, altii au cantat la karaoke, au gatit, au avut parte de o sesiune de spa, au inotat, au practicat diferite sporturi sau au pictat ghivece de flori.

Tot astazi ne-am inscris pentru excursiile de maine. Unii vor merge la Memmingen, altii la Affenberg-Salem, Friedrichshaffen sau Scheidegg. Oricare ar fi destinatia aleasa, cu siguranta ne vom distra pentru ca sunt locuri pe care nu le-am mai vazut pana acum si intotdeauna ceea ce este nou, este si interesant. Dar acest lucru il veti putea vedea si voi in pozele pe care le vom posta maine seara.

Cam atat pentru astazi. To be continued…

Dapfni M. – Group Leader tabara Bad Schussenried

Pentru a fi la curent cu ce se intampla in tabara de lb. germana din Bad Schussenried, puteti accesa albumul foto de pe Facebook sau Google Photos, care vor fi actualizate cu fotografii cat mai des 🙂

Tabara grup lb. Germana Bad Schussenried Germania 21 aug-03 sep 2016 Mirunette

Tabara grup lb. Germana Bad Schussenried Germania 21 aug-03 sep 2016 Mirunette