Tabara grup lb. Germana Bad Schussenried Germania 21 aug-03 sep 2016 Mirunette (7)

Tabara grup lb. Germana Bad Schussenried Germania 21 aug-03 sep 2016 MirunetteTabara grup lb. Germana Bad Schussenried Germania 21 aug-03 sep 2016 Mirunette

Dragi parinti, iata cum am incheiat weekendul in Germania!

Relaxare este cuvantul ce defineste ziua de azi. Am dormit pana mai tarziu, am putut manca practic toata ziua, am inotat in lac sau in piscina, ne-am odihnit si apoi am luat-o de la capat cu activitati precum karaoke, plimbare cu bicicleta, confectionat de bijuterii etc.

Seara a adus cu ea si vestita ora de teme, in care a trebuit sa ne pregatim pentru ziua de maine sau sa efectuam temele pe care le primisem vineri la finalul orelor de curs. Suntem desigur nerabdatori sa aflam maine rezultatele de la teste pentru a le putea impartasi si cu voi.

Avand in vedere ca a fost o zi destul de lejera, vestile noi nu sunt atat de multe, dar vom recupera incepand de maine cand va debuta o noua saptamana din aventura noastra bavareza. Pana atunci delectati-va cu pozele si filmuletele noastre facute in acest weekend.

Dapfni M. – Group Leader tabara Bad Schussenried

Pentru a fi la curent cu ce se intampla in tabara de lb. germana din Bad Schussenried, puteti accesa albumul foto de pe Facebook sau Google Photos, care vor fi actualizate cu fotografii cat mai des 🙂

Tabara grup lb. Germana Bad Schussenried Germania 21 aug-03 sep 2016 Mirunette

Tabara grup lb. Germana Bad Schussenried Germania 21 aug-03 sep 2016 Mirunette