Tabara grup lb. Germana Bad Schussenried Germania 21 aug-03 sep 2016 Mirunette (6)

Tabara grup lb. Germana Bad Schussenried Germania 21 aug-03 sep 2016 MirunetteTabara grup lb. Germana Bad Schussenried Germania 21 aug-03 sep 2016 Mirunette

Dragi parinti, revenim cu vesti din Germania!

Sambata – o zi cu adevarat plina, plina de evenimente, locuri si oameni noi, amintiri ce vor ramane pentru totdeauna intiparite in memorie si, mai ales, plina de bucuria de a fi inconjurat de oameni dragi.

Asa cum va anuntam de ieri, astazi au avut loc excursiile de o zi. Cei care au mers la Stuttgart au vizitat muzeul Mercedes Benz, cei care au fost la München au vizitat castelul Nympfenburg, iar cei care au mers la Kempten au vizitat parcul arheologic Cambodunum. Toate vizitele insa s-au incheiat cu un tur in forta de shopping, partea preferata a majoritatii dintre copii. Nu au lipsit desigur nici vizitele la restaurantele preferate de fast food. Privind in ansamblu a fost o zi plina de toate elementele pe care ti le-ai putea dori.

Odata intorsi in campus, desi osteniti, nu ne-am putut abtine ca dupa cina sa participam la activitatile de seara. Unii au ales origami, baschetul sau jocurile de societate, iar altii au preferat sa inoate sau sa faca sauna.

Maine este o zi deosebita. Avem voie sa dormim mai mult, micul dejun poate fi servit pana la ora 12, iar activitatile intreprinse vor fi mult mai lejere. Dar pentru ca nu putea fi totul perfect, tot maine, va trebui sa ne facem curat in camera.

Speram ca si ziua voastra a fost una reusita! Revenim curand cu vesti noi!

Dapfni M. – Group Leader tabara Bad Schussenried

Pentru a fi la curent cu ce se intampla in tabara de lb. germana din Bad Schussenried, puteti accesa albumul foto de pe Facebook sau Google Photos, care vor fi actualizate cu fotografii cat mai des 🙂

Tabara grup lb. Germana Bad Schussenried Germania 21 aug-03 sep 2016 Mirunette

Tabara grup lb. Germana Bad Schussenried Germania 21 aug-03 sep 2016 Mirunette