Tabara grup lb. Germana Bad Schussenried Germania 21 aug-03 sep 2016 Mirunette (5)

Tabara grup lb. Germana Bad Schussenried Germania 21 aug-03 sep 2016 Mirunette (5)Tabara grup lb. Germana Bad Schussenried Germania 21 aug-03 sep 2016 Mirunette (5)

Dragi parinti, avem noutati din tabara de lb. germana din Bad Schussenried!

Vineri…sfarsit de saptamana… prilej de bucurie dar si de stres dis de dimineata din cauza testului saptamanal pentru care aveam niste emotii enorme. Lucrurile s-au schimbat intr-o oarecare masura dupa primirea subiectelor si dupa ce am realizat ca le putem rezolva intr-o proportie satisfacatoare sau, in cazul unora, intr-una foarte mare. Una dintre recompensele imediate a fost lipsa orei de teme, care vinerea nu este prevazuta in program.

Vremea calduroasa de afara ne-a ajutat sa ducem la bun sfarsit activitatile planificate pentru astazi. Unii au practicat diferite sporturi precum fotbal, volei, tenis de masa, altii au ales sa inoate in lac si sa se bucure de jocurile pregatite pentru ei acolo sau de o buna repriza de soare. Si unii si altii si-au petrecut timpul intr-un mod placut si intr-un mediu ambient optim.

Partea cea mai interesanta si distractiva a venit abia seara cand am participat majoritatea la o plimbare in padure cu ajutorul unor faclii confectionate ieri seara in cadrul unui atelier. In cadrul acestei activitati am facut si un foc de tabara la care am putut coace atat paine, cat si bezele. Locul era impanzit de bratari fosforescente si baloane cu led, astfel incat am putut desfasura si anumite jocuri cu care fusesem obisnuiti pe pajistea din fata institutului. Pentru ca atmosfera sa fie si mai placuta am avut parte si de cantece celebre interpretate atat la chitara, cat si cu vocea. Drumul de intoarcere a fost si el distractiv avand in vedere ca in intuneric straluceau toate bratarile noastre fosforescente, creand o feerie de lumini.

Maine vor avea loc excursiile de o zi si deja suntem entuziasmati. Unii vor calatori catre München, altii catre Stuttgart si ceilalti catre Kempten. Despre acestea insa va vom povesti maine seara cand vom avea si ceva poze. Pana atunci va lasam sa va delectati cu ultimele vesti si poze.

Noapte buna!

Dapfni M. – Group Leader tabara Bad Schussenried

Pentru a fi la curent cu ce se intampla in tabara de la Bad Schussenried, puteti accesa albumul foto de pe Facebook sau Google Photos, care vor fi actualizate cu fotografii cat mai des 🙂

Oferta completa de tabere in Germania o gasesti aici.

Tabara grup lb. Germana Bad Schussenried Germania 21 aug-03 sep 2016 Mirunette (5)

Tabara grup lb. Germana Bad Schussenried Germania 21 aug-03 sep 2016 Mirunette (5)