Tabara grup lb. Germana Bad Schussenried Germania 21 aug-03 sep 2016 Mirunette (11)

Tabara grup lb. Germana Bad Schussenried Germania 21 aug-03 sep 2016 MirunetteTabara grup lb. Germana Bad Schussenried Germania 21 aug-03 sep 2016 Mirunette

Dragi parinti, incheiem tabara din Germania cu ultimele vesti!

Desi nimeni nu isi dorea acest lucru, ultima noastra zi in campusul din Bad Schussenried a sosit si ea. Gandurile ne zboara deja catre cei de acasa, dar si regretele sunt multe, deoarece clipele petrecute aici, prieteniile incheiate si experientele acumulate au fost toate de o intensitate crescuta.

Pentru ca a fost ultima zi de cursuri, s-a desfasurat si un test final in urma caruia am primit o adeverinta de absolvire si cateva recomandari in ceea ce priveste nivelul nostru de limba si ceea ce am putea face pentru a il imbunatati. Certificatele de absolvire ne-au fost inmanate intr-un cadru festiv, unde am putut primi aplauzele si aprecierile profesorilor, insotitorilor si ale celorlalti participanti la tabara. A fost un moment emotionant, in care am simtit cu totii ca munca noastra a fost intr-adevar incununata.

De departe cel mai intens moment a fost insa campionatul de fotbal desfasurat intre echipe ale tuturor nationalitatilor prezente in tabara. Atat pe teren, cat si la marginea lui, entuziasmul a fost extrem de crescut, unii luptandu-se pentru victorie, ceilaltii incurajandu-i cum stiau mai bine. Desi echipa noastra a jucat contra unora mai mari de varsta, mai corpolenti, in unele cazuri chiar adulti, acolo unde echipele nu erau complete, a reusit sa ajunga pana in finala, unde jucand cu pasiune si cu o dorinta arzatoare de a castiga, au reusit sa incline scorul in favoarea lor asigurandu-si astfel un loc I binemeritat. In cursul serii a avut loc si o premiere, unde jucatorii nostri au fost din nou aclamati la scena deschisa. Bravo, baieti! Meritati sa castigati!

Cum toate lucrurile bune au insa si un final si pentru ca maine vom pleca extrem de devreme, a trebuit sa ne retragem in camerele noastre inainte de ora stingerii pentru a ne face bagajele si pentru a primi ultimele informatii in legatura cu calatoria noastra catre Bucuresti.

Desi suntem tristi pentru ca parasim tabara, asteptam cu nerabdare sa va revedem, sa povestim impreuna si sa impartasim cu voi experientele acumulate de-a lungul acestor 2 saptamani.

Pe maine!

Dapfni M. – Group Leader tabara Bad Schussenried

Pentru a fi la curent cu ce se intampla in tabara de lb. germana din Bad Schussenried, puteti accesa albumul foto de pe Facebook sau Google Photos, care vor fi actualizate cu fotografii cat mai des 🙂

Tabara grup lb. Germana Bad Schussenried Germania 21 aug-03 sep 2016 Mirunette

Tabara grup lb. Germana Bad Schussenried Germania 21 aug-03 sep 2016 Mirunette