Tabara grup lb. Germana Bad Schussenried Germania 21 aug-03 sep 2016 Mirunette (1)

Tabara grup lb. Germana Bad Schussenried Germania 21 aug-03 sep 2016 MirunetteTabara grup lb. Germana Bad Schussenried Germania 21 aug-03 sep 2016 Mirunette

Dragi parinti, revenim cu vesti din tabara de lb. germana din Bad Schussenried!

Duminica, 21 august
21 august 2016… marea zi…lipsita poate de importanta pentru unii, de mare insemnatate insa pentru noi. Asteptata de luni de zile, tabara de limba germana de la Bad Schussenried a sosit in sfarsit. Ca de obicei punctul de intalnire a fost aeroportul Otopeni. Ne-am revazut cu multi din taberele trecute, am legat noi prietenii si am planificat deja distractia din urmatoarele doua saptamani.

Zborul pana in Germania a fost placut si de aceea nici nu am realizat cat de repede a trecut. De la aeroport am fost preluati de un autocar, care in aproximativ 2 ore, ne-a adus la destinatia finala – Institutul Humboldt.

Pentru ca ora era deja inaintata, dupa o scurta gustare, am primit cheile camerelor si am pornit cu totii spre marea odihna, entuziasmati de ziua care avea sa vina.

Si astfel a inceput aventura noastra…

Luni, 22 august
Desi orele de somn nu au fost prea multe, dimineata ne-a gasit pe toti plini de energie si dornici sa experimentam cat mai multe lucruri noi.

Dupa micul dejun, menit sa ne sporeasca puterile, a sosit si testul de incadrare, preferatul tuturor. O ora jumatate a durat „lupta” cu limba germana, insa recompensa a fost binemeritata, doua ore de extra-activitati, care mai de care mai interesante.

Ziua a fost una extrem de plina, avand la dispozitie o multitudine de posibilitati in care sa ne petrecem timpul. Unii au jucat fotbal, altii au inotat, au pictat sacose sau ghivece, au cantat karaoke, au gatit clatite, au jucat tenis, ping pong, baschet, volei, badminton, biliard, etc, au escaladat peretele si au participat la diferite jocuri de exterior.

Dupa o zi atat de incarcata, trebuie sa ne recapatam puterile intrucat maine ne asteapta, dupa o repartizare in grupe, primele cursuri de limba germana din aceasta tabara. Nu mai luam in calcul activitatile care ne-au fost si ele pregatite.

Nu e cazul sa fiti nerabdatori. Revenim maine cu vesti proaspete!

Dapfni M. – Group Leader tabara Bad Schussenried

Pentru a fi la curent cu ce se intampla in tabara de la Bad Schussenried, puteti accesa albumul foto de pe Facebook sau Google Photos, care vor fi actualizate cu fotografii cat mai des 🙂

Iti doresti o tabara in Germania? Contacteaza-ne ca sa te asiguri ca faci cea mai buna alegere.

Tabara grup lb. Germana Bad Schussenried Germania 21 aug-03 sep 2016 Mirunette

Tabara grup lb. Germana Bad Schussenried Germania 21 aug-03 sep 2016 Mirunette