Tabara grup lb. Engleza, University of Reading UK 17-31 iul – Mirunette 2016 (2)

Dragi părinți,

Vineri si sambata am avut doua zile cu program de activitati dimineata si cursuri dupa amiaza. Toti au ales sambata sa mearga in oras si au descoperit o mulțime de lucruri noi si interesante prin magazine: de la ochelarii tridimensionali la plastilina fosforescenta sau magnetica. Seara am participat la festivitatea de înmânare a certificatelor celor care au terminat cursurile. Apoi a fost festivalul internațional, la care fiecare grup a cantat imnul national si a facut un desen reprezentativ pentru tara lui. Am fost foarte mândri cand l-au ales pe al romanilor ca fiind cel mai bun, si asta datorită talentului lui Robert, dar si ajutorului celorlalți.
Duminica, dupa micul dejun, am plecat la Legoland. A fost mare distracție, s-au bucurat de tot ce-i înconjura, dupa cum va puteti da seama si din poze. Majoritatea au plecat cu promisiunea sa revină intr-o zi.
Ajunși in campus, am luat cina si ne-am odihnit, gândindu-ne la minunata zi pe care am petrecut-o.
De luni programul se inversează, avem cursuri dimineata si activitati dupa amiaza.

Vom reveni cu vesti.

Daniela S. – Group Leader

Pentru a fi la curent cu ce se intampla in tabara de la University of Reading, puteti accesa albumul foto de pe Facebook sau Google Photo, care vor fi updatate in fiecare zi.

Tabara grup lb. Engleza, University of Reading UK 17-31 iul - Mirunette 2016

Tabara grup lb. Engleza, University of Reading UK 17-31 iul – Mirunette 2016, Legoland