Tabara grup lb. Engleza, Queen Mary University Londra 31 iulie – 14 august, Mirunette 2016 (2)

Tabara grup lb. Engleza, Queen Mary University Londra 31 iulie - 14 august, Mirunette 2016 (2)Tabara grup lb. Engleza, Queen Mary University Londra 31 iulie - 14 august, Mirunette 2016 (2)

Dragi parinti, revenim cu noutati din Londra 🙂

Intre timp, ne-am intrat cu totii in ritm: a avut loc testarea, incadrarea in grupe, precum si primele cursuri de limba engleza. Incet-incet, am inceput sa cunoastem si sa ne imprietenim si cu ceilalti copii din campus si deja avem senzatia ca suntem aici de mai mult timp.

Intre timp am vizitat The British Museum – ce gazduieste una din cele mai mari colectii de exponate dedicate istoriei, artei si culturii dar si Madame Tussaud’s – unde am admirat copiile fidele ale celebritatilor din toate domeniile dar si ale familiei regale. Saptamana aceasta ne mai asteapta o croaziera pe Tamisa si vizita la Science Museum, iar sambata mergem la Cambridge 🙂

Serile le-am petrecut jucand sporturi (fotbal, baschet, badminton sau ratele si vanatorii) sau cantand la karaoke si socializand cu ceilalti copii.

Va lasam sa va bucurati de cele mai recente fotografii!

Cu drag,

 

Lucia O. – Group Leader

 

Pentru a fi la curent cu ce se intampla in tabara de grup de limba engleza, puteti accesa albumul foto de pe Facebook sau Google Photos, care vor fi updatate periodic.

Tabara grup lb. Engleza, Queen Mary University Londra 31 iulie - 14 august, Mirunette 2016 (2)

Tabara grup lb. Engleza, Queen Mary University Londra 31 iulie – 14 august, Mirunette 2016 (2)